The Fugitive (2020)

7.4 / 10
8 min
Actie, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en trailer voor The Fugitive (2020)

Quibi heeft de premièredatum van de reboot van The Fugitive (1963) bekend gemaakt, de serie zal begin oktober verschijnen. Er is ook een trailer gelanceerd.

Begin dit jaar werd er door Quibi aangekondigd dat er wordt gewerkt aan een nieuwe versie van The Fugitive. The Fugitive (1963) werd sinds 1963 uitgezonden door ABC en werd in 1967 beëindigd. Quibi bracht al een teaser uit van The Fugitive (2020), maar heeft nu ook een trailer gelanceerd.

De reboot gaat 3 augustus in première. Boyd Holbrook (Narcos) zal de hoofdrol vervullen in de serie. Hij speelt Mike Ferro, een onschuldige man die zijn naam wil zuiveren. Hij wordt achtervolgd door een politie agent, die pas rust als hij hem te pakken heeft. Kiefer Sutherland (Designated Survivor) speelt de rol van rechercheur Clay Bryce.

Vorige aflevering
How It All Ends
How It All Ends
01x14
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het vierde seizoen van de Spaanse misdaadserie Elite gaat in juni in première bij Netflix. Er is ook een korte teaser uitgebracht.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Netflix heeft de populaire serie Bridgerton vernieuwd met een derde en vierde seizoen, nog voordat het tweede seizoen te zien is bij de streamingdienst.
Vandaag, 10:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie War of the Worlds (2019) zal begin juni in première gaan.
Gisteren, 16:00
5
HBO Max werkt aan twee komedieseries en een misdaadserie. Colin Firth (Pride and Prejudice (1995)) en Kristin Davis (Bad Teacher) vervullen allebei een hoofdrol.
Gisteren, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Aruanas. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00