The Fugitive (2020)

7.3 / 10
8 min
Actie, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en trailer voor The Fugitive (2020)

Quibi heeft de premièredatum van de reboot van The Fugitive (1963) bekend gemaakt, de serie zal begin oktober verschijnen. Er is ook een trailer gelanceerd.

Begin dit jaar werd er door Quibi aangekondigd dat er wordt gewerkt aan een nieuwe versie van The Fugitive. The Fugitive (1963) werd sinds 1963 uitgezonden door ABC en werd in 1967 beëindigd. Quibi bracht al een teaser uit van The Fugitive (2020), maar heeft nu ook een trailer gelanceerd.

De reboot gaat 3 augustus in première. Boyd Holbrook (Narcos) zal de hoofdrol vervullen in de serie. Hij speelt Mike Ferro, een onschuldige man die zijn naam wil zuiveren. Hij wordt achtervolgd door een politie agent, die pas rust als hij hem te pakken heeft. Kiefer Sutherland (Designated Survivor) speelt de rol van rechercheur Clay Bryce.

Vorige aflevering
How It All Ends
01x14
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Vandaag, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Vandaag, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Vandaag, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 21 tot en met 27 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 39
Vandaag, 09:00