The Five

7.8 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Het vijfde seizoen van de Engelse dramaserie Grantchester verschijnt eind augustus op NPO Plus en wordt in september wekelijks uitgezonden bij NPO 2.
vr 24 juli
De Engelse dramaserie Grantchester is vernieuwd met een zesde seizoen op PBS and ITV.
za 18 juli
Na Safe, The Stranger (2020) en The Woods (2020) werkt Netflix momenteel aan een vierde serie gebaseerd op een boek van Harlan Coben.
wo 20 mei
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
5 aug 2019
Dear White People, Fear The Walking Dead, Mindhunter, Power, The Affair of The Terror. Welke series staat op jouw lijst in augustus?
30 jul 2019
De Emmy Award-nominaties zijn bekend gemaakt, nieuwe series, antwoorden op de prijsvragen, 13 Reasons Why, Arrow, Fargo en Gossip Girl. Al het nieuws dat deze week is uitgekomen, inclusief het nieuws van Comic-Con San Diego, kun je weer hieronder vinden.
22 jul 2019
The Five is een Britse misdaadserie van de zender Sky1. Er is in 2016 een eerste seizoen verschenen dat bestond uit tien afleveringen. Daarna stopte de serie.
15 jul 2019
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week.
27 mei 2019
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week of het weekeinde.
13 mei 2019
2
Safe is een nieuwe thrillerserie bij Netflix. De hoofdrol wordt gespeeld door Michael C. Hall, terwijl het verhaal is gebaseerd op een boek van Harlan Coben, die talloze prijzen won als schrijver.
21 apr 2018
1
Voortaan mogen jullie wekelijks op dinsdag een overzicht verwachten van wat jullie de komende week aan nieuwe en oude series mogen verwachten op de in Vlaanderen te bekijken televisiezenders die Nederlands...
10 jan 2017
1
De laatste serieloodsjes van 2016 komen er aan. En het jaar mag dan wel ten einde lopen, toch mag je de komende weken nog wel wat lekkers verwachten op de Vlaamse schermen. Een paar nieuwigheden worden gelanceerd op...
5 dec 2016
2