The Five

7.8 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_Symfoton
9
15 jun 2018 08:38 -
Voor mijn gevoel (net) niet zo sterk als Broadchurch, Luther of Happy Valley, maar toch van bovengemiddeld niveau. Goed acteerwerk en verrassende (spannende) wendingen in het verhaal. Klasse!
Reageer
avatar_Christophe
7
16 jan 2017 12:41 -
Sterke Britse serie met een bijzonder goed scenario, nogal logisch als je ziet wie de auteur ervan is: Harlan Coben, de best verkopende thrillerauteur ter wereld (met reden). Zijn boeken zijn altijd gelaagd en vol onverwachte wendingen, zo ook 'The Five'. Een aanrader dus voor liefhebbers van de betere Krimi-reeks.
Reageer
avatar_thalieke
9
07 apr 2017 19:36 -
Super serie!
Reageer
avatar_HereIsTom
7
21 mrt 2017 14:26 -
Was een mooie serie met een verassende uitkomst.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.