The Chosen One

6.2 / 10
60 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.2 / 10
2seizoenen/12afleveringen/2019 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:60 min2019 - heden
Genres:Thriller
Netwerk:Netflix
The Chosen One is een Braziliaanse thrillerserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 28 juni 2019.

Tegen alle waarschuwingen in willen drie vastberaden artsen - Lucia, Damiao en Enzo een zika-vaccin naar het geïsoleerde Aguazul brengen. Ze stuiten daar op gebedsgenezer Escolhido en worden meegezogen in zijn mysterieuze sekte. Zo zijn de volgelingen ervan overtuigd dat hij met bovennatuurlijke krachten ziektes kan genezen. Wat weegt zwaarder? Het geloof of toch de wetenschap?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Chosen One.

Nieuws (3)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. 'Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
2 dec 2019
Vikings, You, The Expanse, Tell Me a Story (2018), The Marvelous Mrs. Maisel, deze en meer series die in december van start zullen gaan vind je in het overzicht hieronder.
29 nov 2019
In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van Netflix. We hebben nu een update gemaakt van de streamingdienst-series.
6 aug 2019
14