The Chilling Adventures of Sabrina

7.9 / 10
57 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Startdatum tweede seizoen The Chilling Adventures of Sabrina bekend

The Chilling Adventures of Sabrina is een Amerikaanse horrorserie van Netflix. De streamingdienst heeft bekend gemaakt wanneer het tweede seizoen beschikbaar komt.

Oorspronkelijk bestelde Netflix één seizoen met twee delen van elk tien afleveringen, door Netflix Part One en Part Two genoemd. Op 24 januari 2020 komt Part Three beschikbaar, bestaande uit acht nieuwe afleveringen. Later in 2020 zal Part Four volgen.The Chilling Adventures of Sabrina is net als de populaire Netflix-serie Riverdale gebaseerd op de Archie-stripboeken en gaat over Sabrina Spellman, die half als heks en half als sterfelijk wezen door het leven gaat. Ze probeert haar magische gaven te combineren met het leven als een 'gewoon' meisje.

De hoofdrollen worden gespeeld door Kiernan Shipka (Sabrina Spellman), Ross Lynch (Harvey Kinkle) en Lucy Davis (Hila Spellman, één van de twee tantes van Sabrina). Nieuwe gezichten in seizoen twee zijn Jedidiah Goodacre en Alexis Denisof (bekend van Buffy the Vampire Slayer).

In het tweede seizoen wordt Sabrina nog steeds geteisterd door de aangrijpende gebeurtenissen van het eerste seizoen. Sabrina kan niet stilzitten, wetende dat haar geliefde vriend Nicholas Scratch (Gavin Leatherwood) het ultieme offer heeft gebracht en lijdt, brandend in de hel onder het waakzaam oog van Madam Satan. Dus met hulp van haar sterfelijke vrienden, The Fright Club, gaat Sabrina aan de slag met haar missie om hem te bevrijden van de eeuwige verdoemenis en hem terug in haar armen te brengen.
Vorige aflevering
Chapter Twenty: The Mephisto Waltz
01x20
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In april verschijnt de nieuwe misdaadserie Home Before Dark bij Apple TV+.
Vandaag, 13:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:00
De serie Amazing Stories (2020) gaat binnenkort in première bij Apple TV+. Het is een nieuwe versie van de anthologieserie uit de jaren 80 van Steven Spielberg, die destijds bij NBC te zien was.
Vandaag, 11:00
De 26ste Screen Actors Guild Awards zijn op 19 januari uitgereikt. Wij hebben de winnaars voor je op een rijtje gezet.
Vandaag, 10:00
Awkwafina is Nora from Queens, Tosh.0, Insecure, JETT, Warrior (2019), Sorry For Your Loss, Limetown, Dollface en Wu-Tang: An American Saga en The World According to Jeff Goldblum. Deze en meer series in het weekoverzicht van 13 tot en met 19 januari.
Vandaag, 09:00
Watchmen (2019) is een Amerikaanse superheldenserie van de zender HBO. De serie ging in première in oktober 2019.
Gisteren, 12:00
1