The Chilling Adventures of Sabrina

7.8 / 10
57 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Startdatum tweede seizoen The Chilling Adventures of Sabrina bekend

The Chilling Adventures of Sabrina is een Amerikaanse horrorserie van Netflix. De streamingdienst heeft bekend gemaakt wanneer het tweede seizoen beschikbaar komt.

Oorspronkelijk bestelde Netflix één seizoen met twee delen van elk tien afleveringen, door Netflix Part One en Part Two genoemd. Op 24 januari 2020 komt Part Three beschikbaar, bestaande uit acht nieuwe afleveringen. Later in 2020 zal Part Four volgen.The Chilling Adventures of Sabrina is net als de populaire Netflix-serie Riverdale gebaseerd op de Archie-stripboeken en gaat over Sabrina Spellman, die half als heks en half als sterfelijk wezen door het leven gaat. Ze probeert haar magische gaven te combineren met het leven als een 'gewoon' meisje.

De hoofdrollen worden gespeeld door Kiernan Shipka (Sabrina Spellman), Ross Lynch (Harvey Kinkle) en Lucy Davis (Hila Spellman, één van de twee tantes van Sabrina). Nieuwe gezichten in seizoen twee zijn Jedidiah Goodacre en Alexis Denisof (bekend van Buffy the Vampire Slayer).

In het tweede seizoen wordt Sabrina nog steeds geteisterd door de aangrijpende gebeurtenissen van het eerste seizoen. Sabrina kan niet stilzitten, wetende dat haar geliefde vriend Nicholas Scratch (Gavin Leatherwood) het ultieme offer heeft gebracht en lijdt, brandend in de hel onder het waakzaam oog van Madam Satan. Dus met hulp van haar sterfelijke vrienden, The Fright Club, gaat Sabrina aan de slag met haar missie om hem te bevrijden van de eeuwige verdoemenis en hem terug in haar armen te brengen.
Vorige aflevering
Chapter Twenty-Eight: Sabrina Is Legend
Chapter Twenty-Eight: Sabrina Is Legend
02x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Vandaag, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Gisteren, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Gisteren, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
maandag, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
maandag, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00