Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
8
Selena van der Tholen geeft "The Bold Type - Seizoen 1" een 8.
Geschreven door Selena van der Tholen op 3 februari 2021.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

The Bold Type - Seizoen 1

Drie jonge meiden werken bij een modemagazine in hartje New York. Zowel op de redactie als in hun privéleven komt er veel op hun pad. De vriendinnen steunen elkaar, wat er ook gebeurt!

Een serie van maar liefst vier seizoenen die heerlijk weg te bingen is; dat was precies waar ik naar zocht! Als groot fan van elke mode-gerichte serie of film moest ik haast wel beginnen aan The Bold Type; een serie vergelijkbaar met een van mijn favoriete films: The Devil Wears Prada.

Drie jonge meiden werken bij Scarlet Magazine in New York. Jane Sloan (Katie Stevens, Faking It) is de journaliste van het stel. De serie begint met haar eerste werkdag als journalist bij Scarlet. Ze is hier zo enthousiast over dat ze even vergeet dat ze hier al jaren stage heeft gelopen. Joan wil schrijven over dingen die ertoe doen en wil graag dat de wereld haar serieus neemt. Ze worstelt hiermee omdat ze vooral seks-quizzen moet schrijven.

Kat Edison (Aisha Dee, Chasing Life) kun je de social media-expert van het tijdschrift noemen. Ze is iemand die haar werk goed voor elkaar heeft. Kat begint echter te twijfelen over haar geaardheid. Dit zet haar privéleven aardig op z’n kop.

Sutton Brady (Meghann Fahy, One Life to Live) is de assistente van een van de redacteuren, maar daarnaast blijft ze dromen over een baan in de mode. Verder heeft ze ook een geheime relatie met een van de bestuursleden.

Scarlet Magazine kenmerkt zichzelf als een feministisch tijdschrift. De vernieuwende manier van inspelen op actuele onderwerpen is iets waar het conservatieve bestuur nogal moeite mee heeft. Om je een beeld te geven; het bestuur bestaat voornamelijk uit mannen. De drie meiden proberen hun weg te banen door de strenge regels van het bestuur en de samenleving om te schrijven over taboes en deze te doorbreken. Dit levert nogal wat conflicten op...

De serie belicht serieuze en zware onderwerpen maar ook de humor van de meiden, uitersten die in dit geval perfect in balans liggen. Voor mij zaten er zowel scenes in waarbij ik gehuild heb en momenten waar ik om moest lachen. Gelukkig voor mij staan er nog drie seizoenen op me te wachten, snel verder kijken dus!
Video on youtube
Volg The Bold Type
Vorige aflevering
I Expect You to Have Adventures
I Expect You to Have Adventures
05x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Bold Type