Terra Nova

7.6 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Eerste trailer van Terra Nova

De eerste trailer van de nieuwe serie Terra Nova zijn gisteren uitgezonden op de Amerikaanse televisie.

Terra Nova speelt zich af in het jaar 2149, wanneer al het leven op de planeet Aarde wordt bedreigd met uitsterven. Wetenschappers hebben een deur geopend waardoor mensen terug te reizen naar de prehistorie. De Shannon familie (vader Jim, zijn vrouw Elisabeth en hun drie kinderen Josh, Maddy en Zoe) treden de tiende bedevaart van kolonisten naar Terra Nova, de eerste menselijke kolonie op de andere kant van de tijdelijke doorgang. Echter, hebben ze niet het besef dat ze het in het midden van een groep van carnivoren terecht komen.
Vorige aflevering
Resistance
01x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

John Doe
ScoobyDoo (gast)
27 feb 2011 11:31 -
Dude dat ding id prive.
Reageer
avatar_anonymous
27 feb 2011 19:59 -
Trailer elders bekeken en lijkt me wel een toffe serie :)
Reageer
John Doe
Marianne (gast)
20 jun 2012 07:58 -
Heb de serie gezien. Geweldig tof. Alleen jammer dat er geen vervolg komt.
Reageer

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Lindsey Morgan ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo verschijnt in oktober op Videoland, de eerste drie seizoenen zijn te bekijken bij Netflix.
Vandaag, 13:00
3
Ja, wat kan ik voor zinnigs zegen over september, behalve dat de podcast begonnen is met het derde seizoen, dat ABC een schema bekend heeft gemaakt, en dat MijnSerie alweer bezig is met de Serie van het Jaar verkiezing.
Vandaag, 12:00
2
Gevoel voor tumor zal binnenkort te zien zijn bij Videoland. De serie won in 2018 de prijs voor 'Best European TV Fiction Series of the Year' op het festival Prix Europa.
Vandaag, 11:00
Vanaf midden oktober zijn alle vijf de seizoenen van de Amerikaanse dramaserie Brothers & Sisters te bekijken op Videoland.
Vandaag, 10:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Vandaag, 09:00
1