Team Spirit: De serie

8,0 / 10
55 min
Drama, Komedie, Miniserie
Volg deze serie
8,0 / 10
2seizoenen/12afleveringen/2005 - 2006 
NetwerkVTM
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:55 min20052006 (Beëindigd)
Netwerk:VTM
Team Spirit: De serie is een Belgische drama/komedieserie van de zender VTM. De serie ging in première in 2005.

Team Spirit is een Vlaamse televisieserie gebaseerd op de film Team Spirit van Jan Verheyen uit 2000. De VTM-serie werd geregisseerd door Christophe Van Rompaey en het scenario was van Dimitri Leue (beide seizoenen) en Piet Baete (seizoen 1). Het eerste seizoen van de televisieserie (Team Spirit - de serie) uit 2003 borduurt voort op de film en wordt in de verhaallijn chronologisch gevolgd door de tweede langspeelfilm, Team Spirit 2. Het tweede seizoen van de televisieserie (Team Spirit - de serie II) beëindigt de cyclus.

De komisch-dramatische televisieserie gaat over het leven van voetballers die in een klein ploegje bij het liefhebbersverbond spelen.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Team Spirit: De serie.

Nieuws (1)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 12 juli

Vergelijkbare series