Team Umizoomi

10 / 10
25 min
Animatie
Volg deze serie
10 / 10
4seizoenen/79afleveringen/2010 - 2015 
NetwerkNick Jr.
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20102015 (Beëindigd)
Genres:Animatie
Netwerk:Nick Jr.
Team Umizoomi is een Amerikaanse animatieserie van de zender Nick Jr.. De serie ging in première op 25 januari 2010.

'Team Umizoomi', een voorschoolse educatieve serie over Nickelodeon, combineert actie-avontuurmissies met een interactief wiskundecurriculum dat is ontworpen om kinderen te helpen zelfvertrouwen te ontwikkelen in hun wiskundige vaardigheden en de vele manieren te waarderen waarop wiskunde hun wereld vormt. "Team Umizoomi" is een serie van een half uur die 2D- en 3D-animatie combineert met live actie om Umi City te creëren, een unieke stedelijke omgeving met een patroon.
Milli en Geo en hun beste robotvriendje Bot zijn drie kleine, krachtige actiehelden. Zodra het Umi-alarm afgaat, springt het drietal in de Umi-auto en zoooooomen in actie! Het maakt echt niet uit welk probleem opgelost moet worden, de Umizoomiz zorgen altijd voor een succesvol resultaat, samen met jou! Als Millie de zin 'Milli meet!'zingt, groeien haar twee staarten. Deze twee staarten gebruikt ze als een soort liniaal om mee te meten. Of het nu gaat om een hoog gebouw, een superlang springtouw of een hele dikke boom. Geo is Milli's tweelingbroer. Hij heeft energie voor tien en zoooomt overal naartoe op zijn super skates, waarbij hij maar al te graag zijn te gekke trucs laat zien. Geo creëert en verandert moeiteloos simpele vormen in ingewikkelde 3-D figuren.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 19
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 21
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 20
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 19
Seizoen 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Team Umizoomi.
Team Umizoomi