t Schaep in Mokum

7.7 / 10
40 min
Komedie
Volg deze serie
7.7 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2013 - 2013 
NetwerkKRO
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:40 min20132013 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Netwerk:KRO
t Schaep in Mokum is Nederlandse comedyserie van de zender KRO. De serie ging in première op 7 januari 2013.

't Schaep in Mokum speelt zich af in het Amsterdam van de jaren tachtig. Riek en Arie hebben het hotel in Spanje verkocht en zijn met de anderen teruggekeerd naar Amsterdam. Door en Kootje wonen eindelijk samen en besluiten een kroeg te beginnen: 't Schaep. Ook zijn ze een beetje de opa en oma van het zoontje van Lena. Huip en Greet beginnen een fourniturenzaakje. De dochter van Opoe, Jacqueline, hoort nu ook bij 'de groep', al gaat dat niet van harte. Toch wordt vooral Opoe gemist door iedereen, en Opoe mist iedereen op haar beurt ook.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie t Schaep in Mokum.

Nieuws (1)

Op dit moment werkt Frank Houtappels scenarist aan het vijfde seizoen van ’t Schaep. De werktitel is op dit moment ’t Zingkende Schaep. Pierre Bokma, Loes Luca, Marc-Marie Huijbregts, Georgina Verbaan, Ton Kas, Jenny...
13 mrt 2014