Supernatural

8.4 / 10
42 min
Bovennatuurlijk
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Afgelopen donderdag is de zestienjarige acteur Logan Williams overleden. Williams speelde onder andere in The Flash van The CW.
zondag, 15:00
Vanwege het Coronavirus eindigt het zesde en laatste seizoen van Empire eerder dan gepland. Het laatste seizoen bevat nu geen twintig, maar achttien afleveringen.
donderdag, 14:00
In week 13, van 23 tot en met 29 maart is er weinig veranderd in Nederland, de stranden, straten, scholen, winkels, bossen en pleinen bleven leeg. Maar in serieland vonden er wel wat veranderingen plaats. Verschuivingen van start- en/of premièredatums.
ma 30 maart
Hoe staan beide series ervoor tijdens de Corona-crisis?
ma 23 maart
3
In de week van 16 tot en met 22 maart is er veel gebeurd in Nederland. Ook op serie gebied is er wel nieuws al schuift dat nu heel langzaam naar de achtergrond. De podacst, een prijsvraag en meer nieuws uit week 12.
ma 23 maart
Een beetje vroeger dan je van ons gewend bent, maar hier is de nieuwe podcast van maart. Met uiteraard weer de serie van de maand, nieuws en wvttk.
za 21 maart
4
De productie van het laatste seizoen van Supernatural is stilgelegd in verband met het coronavirus. Het is de vraag of de The CW serie nu op tijd kan worden afgerond.
ma 16 maart
1
Het corona-virus heeft niet alleen het dagelijkse leven, de beurzen en de bevolking hard getroffen, maar ook de televisie-industrie merkt de gevolgen van de uitbraak. En het einde is nog lang niet in zicht.
vr 13 maart
5
Voor maar 2,99 per maand, eerste maand gratis, kun je toegang krijgen tot Amazon Prime Video in Nederland.
di 10 maart
5
In serieland is de koorts van het bestellen van pilots en series-orders in alle hevigheid los gebarsten. Maar welke series zijn besteld, welke pilots worden er gemaakt en bij welke zender? We hebben die van The CW op een rijtje gezet.
wo 12 februari
Margarita Levieva speelt de hoofdrol in In From The Cold, een internationale spionageserie met criminele elementen, die Netflix heeft besteld.
wo 29 januari
De kerstvakantie is begonnen, dat betekent dat veel series ook even op vakantie gaan. The CW heeft aangekondigd wanneer hun series weer terug zullen keren in 2020.
23 dec 2019