Supernatural

8.4 / 10
42 min
Bovennatuurlijk
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Daar zijn we weer! Een gloednieuw seizoen van de MijnSerie Podcast! Perry Mason is de Serie van de Maand, verder behandelen Mandy en Peter het serie-nieuws van afgelopen tijd en bespreken we de Emmy Awards.
woensdag, 09:00
2
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
do 3 september
3
Netflix geeft groenlicht aan Resident Evil, gebaseerd op de populaire gamereeks, en bestelt acht afleveringen van de serie. Ook maakten ze de plot van de serie bekend.
za 29 augustus
3
Supernatural acteur Jensen Ackles voegt zich bij de cast van The Boys, hij zal vanaf het derde seizoen te zien zijn in de anti-superheldenserie.
wo 19 augustus
2
We hebben er lang op moeten wachten, maar nu is er eindelijk een netwerk die met datums komt. Het begint al in september, en er is ook eindelijk meer bekend over Supernatural.
di 18 augustus
3
In week 30 van 20 tot en met 26 juli ging de eerste [email protected] van start. Het vele nieuws wat daar vandaan komt vind je terug op MijnSerie. Mocht je wat hebben gemist, wij hebben het hieronder voor je verzameld.
ma 27 juli
Er komt mogelijk in september of oktober een evenement voor de laatste afleveringen van de Amerikaanse bovennatuurlijke serie Supernatural.
za 25 juli
In deze aflevering van de MijnSerie podcast bespreken Mandy en Peter één van hun favoriete series: Bosch.
30 mei 2020
1
The CW heeft als tweede van de grote vijf het schema aangekondigd voor het nieuwe herfst/winter seizoen. Door de corona-pandemie ziet deze er iets anders uit dan we gewend zijn van het begin van een nieuw televisieseizoen.
16 mei 2020
2
De kleinste van de grote vijf heeft wat licht laten schijnen op nieuwe series, spin-offs en andere The CW series. De corona maatregelen zorgen ook bij The CW voor andere beslissingen en een ander schema voor het seizoen 2020-2021.
15 mei 2020
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
28 apr 2020
2
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst van Lucas Verbunt
21 mei 2020
4