Summer Of Rockets

7.4 / 10
59 min
Drama, Thriller, Oorlog
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2018 - 2019 
NetwerkBBC Two
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:59 min20182019 (Beëindigd)
Genres:DramaThrillerOorlog
Netwerk:BBC Two
Summer Of Rockets is een Britse dramaserie van de zender BBC Two. De serie ging in première in 2018.

Summer of Rockets speelt zich af tijdens de Koude Oorlog UK in het tumultueuze jaar 1958, angst en spanning voor de toekomst doordringt de levens van iedereen.

Samuel is een 40-jarige Russisch-Joodse emigrant, uitvinder en ontwerper van op maat gemaakte hoortoestellen, wiens cliënten zijn onder meer voormalig premier Sir Winston Churchill. De serie volgt Samuel en zijn familie, zijn vrouw Miriam en de kinderen Hannah en Sasha, wanneer hij door MI5 wordt benaderd om zijn werk te demonstreren.

Toch zijn het niet zijn uitvindingen die de agenten vereisen - in plaats daarvan is Samuel belast met de geheime missie; het verkrijgen van informatie over zijn charmante, nieuw verworven vrienden Kathleen en haar echtgenoot Richard Shaw MP via wie Samuel ook de indrukwekkende Lord Arthur Wallington ontmoet. Naarmate Samuel's leven meer en meer verweven raakt met zijn missie, hoe ver wil hij de dingen laten ontrafelen voor zijn zaak? En wie kan hij echt vertrouwen?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1

Vergelijkbare series

24
1 stem
Dexter
1 stem
Heroes
1 stem
Friends
1 stem
Fringe
1 stem
Dollhouse
1 stem
Summer Of Rockets