Storm of the Century

7.1 / 10
240 min
Sciencefiction, Fantasy, Horror, Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.1 / 10
1seizoenen/3afleveringen/1999 - 1999 
NetwerkABC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:240 min19991999 (Beëindigd)
Netwerk:ABC
Storm of the Century is een Amerikaanse serie van de zender ABC. De serie ging in première in 1999.

Storm of the Century is een Amerikaanse horror-miniserie uit 1999, geregisseerd door Craig R. Baxley en is geschreven door Stephen King.

Het is winter, er is storm op komst. Er wordt beweerd dat het de zwaarste storm van de eeuw zal worden. De inwoners van Little Tall Island voor de kust van Maine wachten in spanning af. Vlak voor de storm begint, komt een vreemde man op het eiland. Hij heeft een oude vrouw vermoord en weet alles van de inwoners van het eiland. Ondertussen komen er steeds meer mensen om het leven. Steeds als er een moord is gepleegd, staat er een boodschap "Geef me wat ik wil en ik ga weg". Ondertussen heeft de storm het eiland bereikt en breekt er paniek uit, en dat komt niet alleen door de storm.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 3
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Storm of the Century.
Storm of the Century