Steeltown Murders

7.2 / 10
58 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.2 / 10
1seizoenen/4afleveringen/2023 - 2023 
NetwerkBBC One
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:58 min20232023 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:BBC One
Steeltown Murders is een Britse misdaadserie van de zender BBC One. De serie ging in première in 2023.

De jacht op de moordenaar van drie jonge vrouwen in de omgeving van Port Talbot in 1973 en het opmerkelijke verhaal van hoe - in het eerste geval in zijn soort - het mysterie bijna 30 jaar later werd opgelost met behulp van baanbrekend DNA-bewijs. Door de politiemethoden van de jaren zeventig te contrasteren met de forensische doorbraken van de vroege jaren 2000, portretteert de serie een stad die drie decennia later te maken heeft met de gevolgen van een onopgeloste zaak en zich afvraagt of er ooit echt gerechtigheid kan worden gevonden.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4
Seizoen 1

Populaire reacties (1)

avatar Faemke
7
3 okt 2023
Zit goed in elkaar (zeker omdat het gebaseerd is op ware gebeurtenissen) en er wordt geloofwaardig geacteerd. Het had alleen een aflevering minder gemogen, want in aflevering 4 zit weinig nieuwe informatie.

Vergelijkbare series

Homeland
2 stemmen
Dexter
1 stem
Fringe
1 stem
Sherlock
1 stem
Arrow
1 stem
Steeltown Murders