Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Station 19 binnenkort bij Net5

De Grey's Anatomy spin-off Station 19 komt naar Nederland, Net5 gaat de serie uitzenden.

De brandweermannen en vrouwen uit Station 19 zijn binnenkort te zien in Nederland. Net5 gaat de serie vanaf 18 juni uitzenden. De serie is een spin-off van de medische dramaserie Grey's Anatomy en het tweede seizoen is nog in volle gang bij ABC en een derde seizoen is reeds aangekondigd.De brandweermannen en vrouwen van Station 19 vormen een hecht team, waarin zij regelmatig hun eigen leven riskeren om dat van anderen te redden. De brandweerkazerne staat onder leiding van commandant Pruitt Herrera (Miguel Sandoval). Zijn dochter, Andrea ‘Andy’ Herrera (Jaina Lee Ortiz), maakt ook deel uit van zijn korps.

In de eerste aflevering rukt het team uit voor een brand in een huis waarbij commandant Pruitt gewond raakt. In het ziekenhuis blijkt dat hij ook nog eens kanker heeft en moet er gezocht worden naar een opvolger binnen het korps. Dokter Ben Warren (Jason George, Grey's Anatomy) verruilt in de aflevering ook zijn baan in het ziekenhuis voor een baan bij de brandweer. Hij moet als nieuweling wel onderaan de ladder beginnen.

Vanaf dinsdag 18 juni om 21.30 uur zal de serie op Net5 worden uitgezonden, vanaf 25 juni zullen er dubbele afleveringen te zien zijn van Station 19 bij Net5.
Vorige aflevering
Into the Wildfire
02x17
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst