Station 19

8.1 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Station 19 binnenkort bij Net5

De Grey's Anatomy spin-off Station 19 komt naar Nederland, Net5 gaat de serie uitzenden.

De brandweermannen en vrouwen uit Station 19 zijn binnenkort te zien in Nederland. Net5 gaat de serie vanaf 18 juni uitzenden. De serie is een spin-off van de medische dramaserie Grey's Anatomy en het tweede seizoen is nog in volle gang bij ABC en een derde seizoen is reeds aangekondigd.De brandweermannen en vrouwen van Station 19 vormen een hecht team, waarin zij regelmatig hun eigen leven riskeren om dat van anderen te redden. De brandweerkazerne staat onder leiding van commandant Pruitt Herrera (Miguel Sandoval). Zijn dochter, Andrea ‘Andy’ Herrera (Jaina Lee Ortiz), maakt ook deel uit van zijn korps.

In de eerste aflevering rukt het team uit voor een brand in een huis waarbij commandant Pruitt gewond raakt. In het ziekenhuis blijkt dat hij ook nog eens kanker heeft en moet er gezocht worden naar een opvolger binnen het korps. Dokter Ben Warren (Jason George, Grey's Anatomy) verruilt in de aflevering ook zijn baan in het ziekenhuis voor een baan bij de brandweer. Hij moet als nieuweling wel onderaan de ladder beginnen.

Vanaf dinsdag 18 juni om 21.30 uur zal de serie op Net5 worden uitgezonden, vanaf 25 juni zullen er dubbele afleveringen te zien zijn van Station 19 bij Net5.
Vorige aflevering
Into the Wildfire
02x17
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Nederland behoort tot de eerste landen waar Disney+ beschikbaar komt.
Vandaag, 16:00
De BBC heeft de serie SAS: Rogue Heroes besteld. Steven Knight (Peaky Blinders) gaat de serie maken, die is gebaseerd op het boek Dirty Pretty Things van Ben Macintyre.
Vandaag, 15:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00
Kevin Smith verraste het publiek op de jaarlijkse Power-Con-conventie van zondag met de aankondiging van een nieuwe He-Man-serie voor Netflix.
Vandaag, 10:00
The Crown, Game of Thrones, Peaky Blinders, antwoord van een prijsvraag, de Teen Choice Awards, nieuwe series, casting nieuws en trailers: allemaal nieuws en meer dat afgelopen week uitkwam. Kijk na wat je hebt gemist hieronder.
Vandaag, 09:00
De nieuwe komedieserie Mrs. Fletcher van HBO zal in oktober in première gaan.
Gisteren, 14:00