Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Station 19 krijgt een vierde seizoen

Gesterkt door de zeer nauwe banden met Grey's Anatomy, is de spin-off Station 19 door ABC vernieuwd met een vierde seizoen.

De serie Station 19 volgt een groep heroïsche brandweerlieden uit Seattle terwijl ze hun leven en hart op het spel zetten. In de serie spelen Jaina Lee Ortiz, Jason George, Boris Kodjoen, Gray Damon, Barrett Doss, Jay Hayden, Okieriete Onaodowan, Danielle Savre en Miguel Sandoval een rol.



“Krista Vernoff {showrunner en uitvoerend producent} is een scherpe, geweldige verteller en we zijn haar - samen met de getalenteerde cast en crew - zo dankbaar voor alles wat ze hebben gedaan om Station 19 dit seizoen tot bloei te laten komen," aldus Karey Burke, president van ABC Entertainment. "Deze verslavende, rijke serie haalt dit jaar niet voor niets serie hoogte en we kunnen niet wachten om nog meer geweldige verhalen te brengen aan ons gepassioneerde publiek.”

Station 19 doet nu dienst als inleiding voor Grey's Anatomy en er zijn meerder crossovers . Station 19 ligt op koers om het best bekeken seizoen ooit te gaan leveren sinds de start in 2018. De serie trekt gemiddeld, inclusief uitgesteld kijken, 13.5 miljoen kijkers. Seizoen drie is momenteel in volle gang en het vierde seizoen zal in 2020-2021 te zien zijn bij ABC. In Nederland is de serie te zien bij Net 5 en in Vlaanderen bij Vijf.

Vorige aflevering
My Way
My Way
07x05
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Station 19