Station 19

8.3 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Station 19 vernieuwd met een zesde seizoen

De brandweerwagens van Station 19 blijven rijden in het televisieseizoen 2022-2023. ABC heeft de dramaserie vernieuwd met een zesde seizoen. Gisteren heeft het alfabetnetwerk Grey's Anatomy vernieuwd met een negentiende seizoen.

Hieronder de aankondiging van de verlenging van het zesde seizoen van ABC:

ABC bestelt een zesde seizoen van Station 19, Krista Vernoff keert terug als showrunner.

Station 19 is met 234 procent gestegen bij volwassenen van 18-49 jaar uitgesteld kijken op meerdere platforms.

Station 19 volgt een groep heroïsche brandweerlieden uit Seattle terwijl ze hun leven en hart op het spel zetten. De spin-off serie, van de uitvoerende producenten van Grey's Anatomy, neemt ons mee in de stoere, hechte en soms hartverscheurende wereld van de dapperste eerstehulpverleners van de stad.

"Het is een voorrecht om verhalen te vertellen over onze heldhaftige eerstehulpverleners, die in onze serie en in het echte leven elke dag hun leven op het spel zetten om ons allemaal te beschermen," zei Vernoff. “Ik ben Disney en ABC zo dankbaar voor het vroege vernieuwen met een zesde seizoen van Station 19! Het is een eerbetoon aan het ongelooflijke werk van onze getalenteerde cast, crew, schrijvers en creatieve team, evenals de toewijding van onze trouwe fans die elke week afstemmen.”

Station 19 cast ziet er als volgt uit met Jaina Lee Ortiz als Andy Herrera, Jason George als Ben Warren, Boris Kodjoe als Robert Sullivan, Gray Damon als Jack Gibson, Barrett Doss als Victoria Hughes, Jay Hayden als Travis Montgomery, Danielle Savre als Maya Bishop, Stefania Spampinato als Carina DeLuca en Carlos Miranda als Theo Ruiz.

Krista Vernoff fungeert als showrunner en uitvoerend producent van Station 19. De serie is gemaakt door Stacy McKee. Shonda Rhimes en Betsy Beers zijn uitvoerende producenten.
Vorige aflevering
All I Want For Christmas Is You
All I Want For Christmas Is You
05x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Station 19