Stateless

7.4 / 10
50 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Stateless verschijnt in juli bij Netflix

het zesdelige vluchtelingendrama Stateless, van en met Cate Blanchett (Mrs. America), verschijnt in juli op Netflix.

Stateless is bedacht door Cate Blanchett (Mrs. America), samen met Elise McCredie (Jack Irish) en Tony Ayres (Glitch). Daarnaast speelt Blanchett ook een rol in de serie, die op 1 maart in premiere ging op ABC. Het was al bekend dat Stateless op Netflix zal verschijnen, vanaf 8 juli is de serie te zien bij de streamingdienst.

In Stateless staan vier personages centraal. Een stewardess, een Afghaanse vluchteling, een jonge vader van drie en een ambitieuze bureaucraat zitten gevangen in een van de beruchtste detentiecentra van Australië. Het verhaal werd in eerste intstantie geïnspireerd door Cornelia Rau, een Duits staatsburger en permanent ingezetene van Australië, die in 2004 onwettig werd vastgehouden.
Vorige aflevering
The Seventh Circle
The Seventh Circle
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

HBO heeft groen licht gegeven voor de serie Scenes From A Marriage en Oscar Isaac (Show Me A Hero) en Michelle Williams (Fosse/Verdon) spelen de hoofdrol.
Vandaag, 09:00
Blood Relative is een van de zes pilots, waarvan FOX eerder aangaf deze te gaan filmen. Het netwerk heeft nu meer bekend gemaakt over de cast.
Gisteren, 14:00
Elisabeth Moss gaat de hoofdrol spelen in Candy, de voorlopige naam van de serie, over moordenaars Candy Montgomery.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:00
Showtime werkt aan een serie, genaamd Blackbird: Lena Horne and America, over het leven van entertainer en activiste Lena Horne.
Gisteren, 11:00
Damian Lewis (Billions) en Dominic West (The Affair) spelen mogelijk een hoofdrol in aankomende serie A Spy Among Friends, naar de gelijknamige spionagethriller.
Gisteren, 10:00