State of Play

7.8 / 10
58 min
Miniserie
Volg deze serie
7.8 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2003 - 2003 
NetwerkBBC One
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:58 min20032003 (Beëindigd)
Genres:Miniserie
Netwerk:BBC One
State of Play is een Britse miniserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 18 mei 2003.

De ambitieuze Labour-politicus Stephen Collins is voorzitter van het Energy Select Committee en heeft een glanzende politieke carrière in het vooruitzicht. De dodelijke val van zijn assistente Sonia Baker van het perron in de Londense ondergrondse brengt hem echter in grote moeilijkheden. Al gauw wordt zijn verhouding met haar breed uitgemeten in de roddelpers. De journalist Cal McCaffrey, een oude vriend van Stephen en zijn voormalige campagneleider, gaat voor de krant The Herald op onderzoek uit. Sonia's dood blijkt geen ongeluk te zijn geweest. Naarmate het onderzoek vordert, wordt duidelijk dat de regering tot op het hoogste niveau bij de zaak betrokken is.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie State of Play.

Populaire reacties (2)

avatar anonymous
-
15 jul 2015
Alweer zo’n serie waar weinig mensen naar kijken en die toch geweldig is !  Voor de mensen die deze fantastische serie fantastisch vinden :  misschien vind je ook wel The Shadow Line en The Honourable Woman tof .  Beide van Hugo Blick en beide met fantastische Stephen Rea .

Vergelijkbare series

The Hour
2 stemmen
Dexter
1 stem
Fringe
1 stem
Lie to Me
1 stem
State of Play