Stargate: Infinity

6,0 / 10
23 min
Animatie
Volg deze serie
6,0 / 10
1seizoenen/26afleveringen/2002 - 2003 
NetwerkFOX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:23 min20022003 (Beëindigd)
Genres:Animatie
Netwerk:FOX
Stargate: Infinity is een Amerikaanse animatie serie van de zender FOX. De serie ging in première op 14 september 2002.

Stargate Infinity speelt zich ongeveer 30 tot 40 jaar na de eerste aflevering van Stargate SG-1 af. Volgens de serie is de Stargate in deze nabije toekomst niet langer een geheim militair project, maar een algemeen bekend fenomeen. Sommige aliens wonen nu op de Aarde, en de aarde zelf houdt contact met veel buitenaardse beschavingen. De Goa'uld zijn in deze tijd al lang verslagen.

Een veteraan van SGC, Majoor Gus Bonner, leidt een team van jonge rekruten door de poort om een buitenaardse infiltrant van het vijandige Tlak'kahn ras op te sporen. Hij heeft hen namelijk een misdaad in de schoenen geschoven. Reizend van wereld naar wereld met het team proberen ze hun naam te zuiveren. Ze leren veel van de vele culturen in het universum, en ontdekken veel over zichzelf.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 26
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Stargate: Infinity.
Stargate: Infinity