Sonny With a Chance

7.6 / 10
23 min
Komedie, Familie
Volg deze serie
7.6 / 10
2seizoenen/47afleveringen/2009 - 2011 
NetwerkDisney Channel
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Disney+
Looptijd:23 min20092011 (Beëindigd)
Genres:KomedieFamilie
Sonny With a Chance is een Amerikaanse comedyserie van de zender Disney Channel. De serie ging in première op 8 februari 2009.

Sonny Munroe komt nieuw in Hollywood wonen om in het tv-sketchprogramma So Random! te spelen. Daar ontmoet ze al snel de ietwat arrogante Tawni Hart, de vrolijke Grady Mitchell, de vrolijke Nico Harris en de vreemde Zora Lancaster. Een dag na aankomst ontmoet ze ook de tegenstander van So Random! The MackenzieFalls, waarvan Chad Dylan Cooper de hoofdrolspeler is. Sonny vindt hem aardig maar laat dat niet echt merken.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 21
Seizoen 2
0 / 26

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Sonny With a Chance.

Nieuws (2)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 27 juli
1
In week 30 van 20 tot en met 26 juli ging de eerste [email protected] van start. Het vele nieuws wat daar vandaan komt vind je terug op MijnSerie. Mocht je wat hebben gemist, wij hebben het hieronder voor je verzameld.
ma 27 juli