Skeleton Knight in Another World

8.8 / 10
24 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.8 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2022 - 2022 
NetwerkAT-X
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:24 min20222022 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:AT-X
Skeleton Knight in Another World is een Japanse animeserie van de zender AT-X. De serie ging in première op 7 april 2022.

Wanneer Arc wakker wordt, ontdekt hij dat hij naar een andere wereld is getransporteerd in het lichaam van het personage dat hij in een MMO speelde. Hij ziet eruit als een harnas aan de buitenkant en een skelet aan de binnenkant, hij is de Skeleton Knight.

Als zijn identiteit wordt ontdekt, kan hij voor een monster worden aangezien en een doelwit worden!

Arc besluit zijn tijd als huurling door te brengen om niet de aandacht op zichzelf te vestigen. Hij is echter niet het soort man dat werkeloos kan toezien wanneer hij getuige is van kwade daden die vlak voor zijn ogen plaatsvinden!

Deze isekai-fantasieserie over de onbedoelde zoektocht van de Skeleton Knight om van de wereld een betere plek te maken is gearriveerd!!
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Skeleton Knight in Another World.
Skeleton Knight in Another World