Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Overzicht nieuwe series in april 2022

In april 2022 staan er weer nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
Hieronder staan alle* series die in april 2022 in première zullen gaan.

*

Slow Horses


Te zien vanaf: Vrijdag 1 april bij Apple TV+
Het verhaal: Slough House is een stortplaats voor leden van de inlichtingendienst die het hebben verprutst: een dienstdossier in een trein achtergelaten of een surveillance verprutst of onbetrouwbaar dronken zijn geworden bijvoorbeeld. Het zijn de arme relaties van de dienst, de Slow Horses en de meest bittere onder hen is River Cartwright, wiens dagen worden doorgebracht met het uitschrijven van mobiele telefoongesprekken. Maar wanneer een jonge man wordt ontvoerd en zijn ontvoerders hem live op internet dreigen te onthoofden, ziet River een kans om zichzelf te redden. Maar is het slachtoffer wel wie hij lijkt te zijn. En wat is de connectie van de ontvoerders met een in ongenade gevallen journalist. Terwijl de klok tikt op de executie, ontdekt River dat alle betrokkenen hun eigen agenda hebben.
De cast: Gary Oldman, Kristin Scott Thomas, Jonathan Pryce, Olivia Cooke, Jack Lowden en vele andere.
Genre:Thriller
Land van herkomst: Groot-Brittannië
Video on youtube


*

The Last Bus


Te zien vanaf: Vrijdag 1 april bij Netflix.
Het verhaal: Nadat ze aan een levensveranderende excursie zijn begonnen, vecht een groep slimme studenten in The Last Bus om de mensheid te redden van een leger meedogenloze drones.
De cast: Laura Crowhurst, Phoenix Payne, George Baker en vele anderen.
Genre: Sciencefiction
Land van herkomst: Groot-Brittannië
Video on youtube


*

Tomorrow


Te zien vanaf: Vrijdag 1 april bij Netflix.
Het verhaal: Een jonge man is in Tomorrow per ongeluk half mens en half geest geworden en wordt in de onderwereld in dienst genomen bij een bedrijf van grim reapers om speciale missies uit te voeren.
De cast: Ro Woon, Kim Hee-Seon, Lee Soo-Hyuk, Yoon Ji-on, Kim Hae-sook en vele anderen.
Genre: Fantasy
Land van herkomst: Zuid-Korea
Video on youtube


*

The Executioner and Her Way of Life


Te zien vanaf: Zaterdag 2 april bij AT-X.
Het verhaal: The Lost Ones zijn zwervers die hier komen uit een verre wereld die bekend staat als 'Japan'. Niemand weet hoe of waarom ze hun huis verlaten. Het enige dat zeker is, is dat ze rampspoed en rampspoed brengen. De plicht om ze uit te roeien zonder wroeging valt op Menou, een jonge beul. Als ze Akari ontmoet, lijkt het gewoon weer een baan... totdat ze ontdekt dat het onmogelijk is om dit meisje te vermoorden! En wanneer Menou begint te zoeken naar een manier om deze onsterfelijkheid te verslaan, gaat Akari graag mee! Zo begint een reis van The Executioner and Her Way of Life die Menou voor altijd zal veranderen...
De stemmencast: Moeka Kishimoto, Iori Saeki, Hisako Kanemoto, M.A.O., Yuuma Uchida en vele anderen.
Genre: Anime
Land van herkomst: Japan
Video on youtube


*

Harry Wild


Te zien vanaf: Maandag 4 april bij Acorn TV.
Het verhaal: Harriet "Harry" Wild is een met pensioen gaande universitaire literatuurprofessor die zichzelf op een van de kruispunten van het leven bevindt, ze ontdekt een echte vaardigheid voor misdaadonderzoek en kan niet anders dan zich te bemoeien met de zaken die zijn toegewezen aan haar rechercheur-zoon. Harry Wild en haar protégé, Fergus, een onrustige tiener in wie Harry een groot potentieel ziet waar anderen alleen een crimineel zien, vinden snel nieuwe mysteries om op te lossen. Harry's expertise in haar nieuwe passie brengt haar in direct conflict met Charlie, die niets minder nodig heeft dan zijn moeder die problemen veroorzaakt op het werk!
De cast: Jane Seymour, Kevin Ryan, Rohan Need, Ciara O’Callaghan en vele anderen.
Genre: Detective
Land van herkomst: Ierland
Video on youtube


*

I'm Quitting Heroing: Next Gig Is at the Demon Queen's Castle


Te zien vanaf: Dinsdag 5 april bij AT-X.
Het verhaal: Na het redden van de mensheid van de verachtelijke Demon King, verdient Leo Demonhart geen heldenstatus. In plaats daarvan wordt hij in I'm Quitting Heroing: Next Gig Is at the Demon Queen's Castle met argwaan en vijandigheid bekeken door degenen die hij vocht om te beschermen. Behandeld als een paria die nergens anders heen kan, zoekt de verbannen Leo een positie in het leger van zijn voormalige aartsvijand! Maar het leger is niet meer wat het was voordat het door Leo werd verslagen, dus om zijn nieuwe positie te behouden, moet Leo de troepen weer in gevechtsvorm brengen.
De stemmencast: Kensho Ono, Kaede Hondo, Shizuka Itō, Hitomi Ohwada, Yumi Uchiyama en vele anderen.
Genre: Anime
Land van herkomst: Japan
Video on youtube


*

The Greatest Demon Lord Is Reborn as a Typical Nobody


Te zien vanaf: Woensdag 6 april bij AT-X.
Het verhaal: In zijn vorige leven stond hij bekend als Demon Lord Varvatos, een almachtige magische gebruiker en heerser. Maar hij was eenzaam na het verlies van zijn vrienden en geliefden tijdens zijn opkomst aan de macht, dus op zijn stervende momenten sprak Varvatos een reïncarnatiespreuk uit, zodat hij een tweede kans zou krijgen om gewoon een normale man te zijn. In eerste instantie lijkt het erop dat dat gaat lukken – hij wordt in The Greatest Demon Lord Is Reborn as a Typical Nobody duizenden jaren later herboren als dorpsbewoner Ard. Helaas voor hem zijn zijn herinneringen nog steeds intact en weet hij niet hoeveel er verloren is gegaan in de tijd dat hij niet bestond, en het ziet ernaar uit dat dat hem zijn normale leven gaat kosten.
De stemmencast: Toshinari Fukamachi, Wakana Maruoka, Hina Yomiya, Ayaka Ōhashi, Mie Sonozaki en vele anderen.
Genre: Anime
Land van herkomst: Japan
Video on youtube


*

RPG Real Estate


Te zien vanaf: Woensdag 6 april bij AT-X.
Het verhaal: RPG Real Estate begint vijftien jaar nadat de demonenkoning werd verslagen en de wereld vredig is geworden. Kotone, die van school afstudeerde en goochelaar werd, informeerde de aan het koninkrijk gelieerde RPG Real Estate om een nieuw huis te vinden. In werkelijkheid was RPG Real Estate de werkplek van Kotone en samen met Fa, een halfmens, de priester Rufuria en de soldaat Rakira, helpen ze bij het zoeken naar nieuwe huizen voor de klanten met verschillende omstandigheden.
De stemmencast: Honoka Inoue, Hina Kino, Natsumi Kawaida, Manaka Iwami en vele anderen.
Genre: Anime
Land van herkomst: Japan
Video on youtube


*

Tokyo Vice


Te zien vanaf: Vrijdag 7 april bij HBO Max.
Het verhaal: Jake Adelstein is een Amerikaanse journalist die zich op laat nemen in het politiecommando van Tokyo Vice om corruptie te onthullen. Volg zijn dagelijkse afdaling in de met neon doordrenkte onderbuik van de stad, waar niets en niemand is echt wat of wie ze lijken.
De cast: Ansel Elgort, Ken Watanabe, Rachel Keller, Ella Rumpf, Rinko Kikuchi en vele anderen.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Skeleton Knight in Another World


Te zien vanaf: Vrijdag 7 april bij AT-X.
Het verhaal: Wanneer Arc wakker wordt, ontdekt hij dat hij naar een andere wereld is getransporteerd in het lichaam van het personage dat hij in een MMO speelde. Hij ziet eruit als een harnas aan de buitenkant en een skelet aan de binnenkant, hij is de Skeleton Knight. Als zijn identiteit wordt ontdekt, kan hij voor een monster worden aangezien en een doelwit worden! Arc besluit zijn tijd als huurling door te brengen om niet de aandacht op zichzelf te vestigen. Hij is echter niet het soort man dat werkeloos kan toezien wanneer hij getuige is van kwade daden die vlak voor zijn ogen plaatsvinden! Deze isekai-fantasieserie Skeleton Knight in Another World over de onbedoelde zoektocht van de Skeleton Knight om van de wereld een betere plek te maken is gearriveerd!!
De stemmencast: Tomoaki Maeno, Ai Fairouz, Nene Hieda, Miyu Tomita, Takuya Eguchi en vele anderen.
Genre: Anime
Land van herkomst: Japan
Video on youtube


*

Dirty Lines


Te zien vanaf: Vrijdag 8 april bij Netflix.
Het verhaal: Na een aantal mislukte pogingen van jonge zakenman Frank Stigter om een eigen zaak te beginnen, ziet Frank zijn kans schoon als de nationale telefoonmaatschappij PTT betaalnummers op de markt gaat brengen. Met hulp van zijn broer en zus en enkele dubieuze investeerders begint hij het eerste telecom-seks bedrijf van Europa. Wat in Dirty Lines begint als een knullig geïmproviseerd experiment in de garage van hun ouders, ontwikkelt zich in razend tempo tot een miljoenenindustrie.
De cast: Charlie Dagelet, Benja Bruijning, Abbey Hoes, Minne Koole, Nick Golterman en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Nederland
Video on youtube


*

The Dawn of the Witch


Te zien vanaf: Vrijdag 8 april bij BS11.
Het verhaal: Ik kan het me niet herinneren. Wie ben ik? Wat ben ik? In The Dawn of the Witch is Sevilla een student aan een magische academie die geen herinneringen heeft aan iets van voordat hij bij de school kwam. Niet begrijpen waarom hij daar is, de tijd die hij op de academie doorbrengt voelt hol aan En aangezien hij niet weet hoe hij hard moet werken, zijn zijn cijfers altijd de laagste in zijn jaar. Op een dag beveelt de schooldirecteur, Albus, Sevilla om deel te nemen aan een gevaarlijke speciale training. "Ik wil dat je de gebruik van magie in een gebied waar heksenjachten worden gehouden. "Het is pas een paar jaar geleden dat de oorlog tussen de kerk en de heksen tot een einde kwam - de wereld heeft heksen en hun magie nog niet volledig geaccepteerd. Dit is de verhaal van hoe een jonge man, een jongen die niemand bijzonder is, en zijn metgezellen, die allemaal wonden in hun hart hebben, op weg gaan en uiteindelijk zichzelf vinden.
De stemmencast: Shuichiro Umeda, Miho Okasaki, Sayumi Suzushiro, Taku Yashiro, Yumiri Hanamori en vele anderen.
Genre: Anime
Land van herkomst: Japan
Video on youtube


*

Tiger & Bunny 2


Te zien vanaf: Vrijdag 8 april bij Netflix.
Het verhaal: In het jaar 1978, in een alternatieve versie van New York City, zwerven in Tiger & Bunny 2 superkrachtige individuen, bekend als NEXT, door de stad als huursuperhelden. De beroemdste helden werken voor een sponsorbedrijf en hun kostuums zijn een superkrachtig reclamebord. Hun heldhaftige prestaties en activiteiten worden gevolgd op Hero TV en tegen het einde van het seizoen. de hoogste ranekd-held wordt gekroond tot "King of Heroes". Veteraan held Kotetsu T. Kaburagi alias Wild Tiger wordt gecombineerd met rookie held Barnaby Brooks Jr. aangezien het paar dezelfde superkracht deelt. Maar ondanks het feit dat ze dezelfde krachten delen, hebben ze moeite om samen te werken en botsen ze voortdurend over hun filosofieën over wat het betekent om een superheld te zijn.
De stemmencast: Hiroaki Hirata, Masakazu Morita, Go Inoue, Kenjirou Tsuda, Mariya Ise en vele anderen.
Genre: Anime
Land van herkomst: Japan
Video on youtube


*

61st Street


Te zien vanaf: Zondag 10 april bij AMC.
Het verhaal: Afgezet tegen het systemische misbruik dat plaatsvindt in enkele van de meest kwetsbare gemeenschappen in Amerika, volgt het Moses Johnson, een veelbelovende, zwarte middelbare schoolatleet die wordt meegesleept in het beruchte corrupte strafrechtsysteem van Chicago. Door de politie beschouwd als een verondersteld bendelid, bevindt hij zich in 61st Street in het oog van de storm terwijl politie en officieren van justitie wraak zoeken voor de dood van een officier tijdens een mislukte drugsinv
De cast: Tosin Cole, Courtney B. Vance, Aunjanue Ellis, Mark O’Brien, Holt McCallany en vele anderen.
Genre: Juridische drama
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Don't Hurt Me, My Healer!


Te zien vanaf: Zondag 10 april bij AT-X.
Het verhaal: Don't Hurt Me, My Healer! Is een fantasie- en avonturenkomedie met Karla, een donkere elfgeestelijke die te veel investeerde in haar beledigende vaardigheden, en Alvin, een zwaardvechter die haar capriolen moet verdragen.
De stemmencast: Takuya Satô, Aguri Oonishi, Tomari Asuna, Hiroshi Shirokuma, Show Hayami en vele anderen.
Genre: Anime
Land van herkomst: Japan
Video on youtube


*

Hard Cell


Te zien vanaf: Dinsdag 12 april bij Netflix.
Het verhaal: Hard Cell is een serie geschreven en geregisseerd door Catherine Tate die zich afspeelt in een vrouwengevangenis. Tate speelt meerdere personages terwijl een documentaireploeg de gevangenen en het personeel van HMP Woldsley volgt en het strafsysteem op zijn brute humoristische manier vastlegt.
De cast: Catherine Tate, Christian Brassington, Niky Wardley, Lorna Brown, Caroline Harding en vele anderen.
Genre: Comedy
Land van herkomst: Groot-Brittanië
Video on youtube


*

Le fate ignoranti


Te zien vanaf: Woensdag 13 april bij Disney+.
Het verhaal: Na de dood van haar man bij een auto-ongeluk, ontdekt Antonia in Le fate ignoranti dat hij een homoseksuele affaire had met een man genaamd Michele. In eerste instantie verwoest door het nieuws, begint ze een onverwachte vriendschap op te bouwen met deze man van wie ze nog nooit had gehoord. Ze leren elkaar allebei kennen, elkaar accepteren, elkaar begrijpen. Zo ontdekt Antonia de andere familie van haar man, die bestaat uit vrienden met een ongewone levensstijl en verschillende seksuele identiteiten.
De cast: Christiana Capotondi, Luca Argentero, Ambra Angiolini, Eduardo Scrarpetta en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Italië
Video on youtube


*

Outer Range


Te zien vanaf: Donderdag 14 april bij Amazon.
Het verhaal: Outer Range is een genre-buigende serie waarin een getrouwde boer uit Wyoming moet vechten voor zijn land en gezin nadat hij een ondoorgrondelijk duistere mysterie ontdekt aan de rand van de wildernis.
De cast: Josh Brolin, Tom pelphry, Tamara Podemski, Lili Taylor, Lewis Pullman en vele anderen.
Genre: Drama/mysterie
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Anatomy of a Scandal


Te zien vanaf: Vrijdag 15 april bij Netflix.
Het verhaal: Anatomy of a Scandal is een zesdelige serie gebaseerd op de best verkochte roman met dezelfde naam van Sarah Vaughan die het verhaal vertelt van een schandaal onder de Britse bevoorrechte elite en de vrouwen die in haar kielzog zijn geraakt.
De cast: Sienna Miller, Michelle Dockery, Rupert Friend, Naomi Scott, Josette Simon, Ben Radcliffe en vele anderen.
Genre: Miniserie
Land van herkomst: Groot-Brittannië
Video on youtube


*

Roar


Te zien vanaf: Vrijdag 15 april bij Apple TV+.
Het verhaal: Roar is een indringend, aangrijpend en soms hilarisch portret van wat het betekent om vandaag de dag vrouw te zijn. Met een unieke mix van magisch realisme, vertrouwde huiselijke en professionele scenario's en futuristische werelden.
De cast: Nick Kroll, Issa Rae, Griffin Matthews, Nicole Kidman, Judy Davis en vele anderen.
Genre: Anthologie
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

The First Lady


Te zien vanaf: Zondag 17 april bij Showtime.
Het verhaal: The First Lady speelt zich af in de oostvleugel van het Witte Huis, waar veel van de meest invloedrijke en wereldveranderende beslissingen uit de geschiedenis aan het oog zijn onttrokken, gemaakt door de charismatische, complexe en dynamische dames van Amerika. De serie geeft een kijkje achter het gordijn over het persoonlijke en politieke leven van onze meest raadselachtige helden, met seizoen één gericht op Eleanor Roosevelt, Betty Ford en Michelle Obama.
De cast: Viola Davis, Michelle Pfeifder, Aaron Eckhart, Gillian Anderson, O.T. Fagbenle en vele anderen.
Genre: Historische drama
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

The Rising


Te zien vanaf: Vrijdag 22 april bij Sky Max.
Het verhaal: In The Rising ontdekt een vrouw dat ze dood is. Ze is bang en in de war door dit nieuwe bestaan. Maar als ze zich realiseert dat ze is vermoord, is ze woedend. Ze is vastbesloten om haar moordenaar te vinden en gerechtigheid te krijgen, in de overtuiging dat het iemand was die ze kende. The Rising, aangekondigd als een onderscheidende toon en visuele stijl, is een verhaal over liefde, gerechtigheid en de kosten van het nastreven van de waarheid in een wereld die haar verborgen wil houden.
De cast: Clara Rugaard, Solly McCleod, Nenda Nerurer, Matthew McNulty, Emily Taffee en vele anderen.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Groot-Brittannië
Video on youtube


*

Heartstopper


Te zien vanaf: Vrijdag 22 april bij Netflix.
Het verhaal: Heartstopper vertelt het verhaal van Nick en Charlie, twee Britse tieners op een jongensschool. Charlie, een gespannen, openlijk homoseksuele overdenker, en Nick, een vrolijke, zachthartige rugbyspeler, die op een dag gemaakt zijn om bij elkaar te zitten.
De cast: Corinna Brown, Kit Connor, Sebastian Croft, Yasmin Finney, Chetna Pandya en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Groot-Brittannië
Video on youtube


*

The Baby


Te zien vanaf: Zondag 24 april bij HBO Max.
Het verhaal: Wanneer de 38-jarige Natasha in The Baby onverwachts met een baby wordt opgescheept, implodeert haar leven van doen wat ze wil, wanneer ze wil, dramatisch. Controlerend, manipulatief en met gewelddadige krachten verandert de baby Natasa's leven in een horrorshow. Waar komt het vandaan? Wat wil hij? En hoe ver zal Natasha moeten gaan om haar leven terug te krijgen?
De cast: Amber Grappy, Michelle De Swarte, Amira Ghazalla en vele anderen.
Genre: Comedy/Horror
Land van herkomst: Groot-Brittannië
Video on youtube


*

The Man Who Fell to Earth


Te zien vanaf: Zondag 24 april bij Paramount+.
Het verhaal: Een buitenaards wezen arriveert in The Man Who Fell to Earth op aarde op een keerpunt in de menselijke evolutie en moet zijn eigen verleden onder ogen zien om onze toekomst te bepalen.
De cast: Chiwetel Ejiofor, Jimmi Simpson, Naimi Harris, Clarke Peters en vele anderen.
Genre: Sciencefiction
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Gaslit


Te zien vanaf: Zondag 24 april bij Starz.
Het verhaal: Gaslit is een moderne kijk op Watergate dat zich zal concentreren op de onvertelde verhalen en vergeten karakters van het schandaal.
De cast: Julia Roberts, Sean Penn, Dan Stevens, Betty Gilpin, Shea Whigham en vele anderen.
Genre: Politieke drama
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Billy the Kid


Te zien vanaf: Zondag 24 april bij EPIX.
Het verhaal: Een episch romantisch avontuur gebaseerd op het leven van Billy the Kid, van zijn nederige Ierse roots en zijn vroege dagen als cowboy en scherpschutter aan de Amerikaanse grens, tot zijn cruciale rol in de Lincoln County War en daarbuiten.
De cast: Tom Blyth, Dakota Daulby, Siobhan Williams, Chad Rook, Shaun Benson en vele anderen.
Genre: Western
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

We Own This City


Te zien vanaf: bij HBO.
Het verhaal: We Own This City beschrijft de opkomst en ondergang van de Gun Trace Task Force van de politie van Baltimore - en de corruptie en morele ineenstorting die een Amerikaanse stad overkwam waar het beleid van drugsverbod en massa-arrestatie werd verdedigd ten koste van het daadwerkelijke politiewerk.
De cast: Jon Bernthal, Josh Charles, Jamie Hector, Darell Britt-Gibson, Rob Brown en vele anderen.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Under the Banner of Heaven


Te zien vanaf: Donderdag 28 april bij Hulu.
Het verhaal: In Under the Banner of Heaven wordt het geloof van een toegewijde detective getest als hij een brute moord onderzoekt die lijkt te zijn verbonden met de spiraal van een gewaardeerde familie uit Utah naar het LDS-fundamentalisme en hun wantrouwen in de regering
De cast: Andrew Garfield, Daisy Edgar-Jones, Sam Worthington, Denise Gough en vele anderen.
Genre: Detective
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

The Offer


Te zien vanaf: Donderdag 28 april bij Paramount+.
Het verhaal: Oscar-winnende producer Al Ruddy's onthuld in The Offer nooit eerder vertelde ervaringen tijdens het maken van de iconische film The Godfather uit 1972, die Francis Coppola regisseerde en aanpaste met Mario Puzo.
De cast: Miles Teller, Matthew Goode, Giovanni Ribisi, Colin Hanks, Dan Fogler en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


Dat zijn de bij ons bekende nieuwe series die in april 2022 hun première beleven.

*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegengekomen of er een datum is gewijzigd.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

Tanja_1970
Tanja_1970 31 maart 2022, 12:59
Zijn er wel een paar bij waar ik benieuwd naar ben
Tjuz
Tjuz 31 maart 2022, 18:50
Zie ook:

- Why Didn't They Ask Evans? (12 april, Britbox)
- Killing It (14 april, Peacock)
- Swimming with Sharks (15 april, The Roku Channel)
- Ten Percent (28 april, Amazon Prime)
- Shining Girls (29 april, Apple TV+)
- I Love That For You (29 april, Showtime)
Log in om een reactie achter te laten