Siberia

7.3 / 10
43 min
Drama, Thriller, Avontuur
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
1seizoenen/11afleveringen/2013 - 2013 
NetwerkNBC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:43 min20132013 (Beëindigd)
Netwerk:NBC
Siberia is een Amerikaanse dramaserie van de zender NBC. De serie ging in première op 1 juli 2013.

In 1908 is er een onverklaarbaar evenement geweest in Tunguska, een afgelegen plaats in Siberië. Nu, ruim honder jaar later, is Tunguska de plaats waar zestien deelnemers mee doen aan een nieuw reality programma om te strijden tegen elkaar en de elementen van het harde winterse weer om zo een grote geldprijs in de wacht te slepen.

Wat in het begin nog ongekend enthousiasme is, draait zich snel om naar louter paniek, wanneer zich een reeks vreemde gebeurtenissen voordoen. De deelnemers wijten de gebeurtenissen al snel aan het reality programma, opgezet door de producers, en wijzen zelfs het overlijden van een van de deelnemers af als een ongeluk. Maar wanneer nog een deelnemer zwaar gewond raakt en er geen hulp arriveert, komen de deelnemers tot inkeer dat de vreemde gebeurtenissen wellicht niet onderdeel van de show zijn. Met hun veiligheid in het geding moeten de strijdende deelnemers samenwerken in hun poging te overleven.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 11

Recensies (1)

Siberia - Seizoen 1

7.5

Nieuws (11)

NBC heeft zijn zomer programmering aangekondigd inclusief zeven premièredata. 22 mei: Last Comic Standing 26 mei: American Ninja Warrior 27 mei: America’s Got Talent The Night Shift (première datum) 29 mei: Undateable...
27 mrt 2014
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
26 sep 2013
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
25 sep 2013

Populaire reacties (9)

9
21 mei 2016
Helaas nog geen nieuws. Volgens Neeko Skervin bestaat nog steeds de kans dat er een 2e seizoen komt, zo laat hij via Twitter weten.
9
02 sep 2014
Het is nog niet zeker of de serie is gecanceld. Neeko Skervin heeft iets op zijn Facebook geplaatst wat misschien toch zou inhouden dat er een 2e seizoen zou komen.
Bron: http://seriable.com/siberia-season-2-renewal-teased/

Vergelijkbare series

Homeland
2 stemmen
Dexter
1 stem
Jericho
1 stem