Sharp Objects

7.8 / 10
45 min
Misdaad, Drama, Mysterie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Sharp Objects gaat niet op voor een tweede seizoen

Wie soms gedacht had dat Sharp Objects het zelfde trucje zou uithalen als Big Little Lies, heeft het mis. HBO gaat geen tweede seizoen bestellen.

HBO heeft verklaard geen tweede seizoen te gaan maken van de psychologische miniserie Sharp Objects. HBO president van programmering Casey Bloys vertelde: “In tegenstelling tot Big Little Lies waar alle acteurs terug wilden komen, is Sharp Objects een donkere serie, met donkere karakters. Amy {Adams} wil niet weer in de huid kruipen van dit karakter en ik neem haar dat niet kwalijk, het is heel veel voor een actrice om op je te nemen. Dus geen plannen voor een tweede seizoen. We kunnen prima leven met dit als gelimiteerde serie.”Op dit moment zijn er drie afleveringen uitgezonden van de miniserie over misdaadverslaggever Camille Preaker (Amy Adams) die onlangs is ontslagen uit een psychiatrische inrichting nadat ze zichzelf jarenlang sneed. Ze besluit terug te keren naar de plek van haar jeugd, Wind Gap, om twee moorden op twee jonge meisjes te onderzoeken. Ze gaat weer wonen bij haar moeder en plaatselijke socialite Adora (Patricka Clarkson), maar dan ontdekt ze al snel dat ze haar eigen demonen uit het verleden onder ogen moet zien. 26 augustus zal er dus een einde komen aan de serie van HBO.

Embed from Getty Images
(vLnR) Uitvoerend producent/schrijver Gillian Flynn, Amy Adams, Patricia Clarkson en uitvoerend producent/bedenker Marti Noxon
Vorige aflevering
Milk
Milk
01x08
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_renzoroy
26 jul 2018 19:04 -
Mooi. Series zoals Big Little Lies en The Sinner vind ik beide erg goed, maar het verhaal was afgerond na 1 seizoen. Laat het zo. Noem een serie niet limited om dan vervolgens toch een 2e seizoen te maken... die meestal toch niet het niveau van seizoen 1 halen.
Reageer

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
The Good Place acteur krijgt, naast Nicole Kidman en Melissa McCarthy, een hoofdrol in Nine Perfect Strangers van de makers van Big Little Lies.
Vandaag, 13:06
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
De American Horror Story Spin-off, American Horror Stories, van Ryan Murphy gaat officieel in productie bij FX.
Vandaag, 10:00
Acteur Richard Herd is op 87-jarige leeftijd overleden. Hij verscheen onder andere als Mr. Wilhelm in Seinfeld en in verschillende Start Trek projecten.
Vandaag, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst met daarin de beste series over hulpdiensten.
Gisteren, 16:00
2