Sharp Objects

7.8 / 10
53 min
Misdaad, Drama, Mysterie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Sharp Objects gaat niet op voor een tweede seizoen

Wie soms gedacht had dat Sharp Objects het zelfde trucje zou uithalen als Big Little Lies, heeft het mis. HBO gaat geen tweede seizoen bestellen.

HBO heeft verklaard geen tweede seizoen te gaan maken van de psychologische miniserie Sharp Objects. HBO president van programmering Casey Bloys vertelde: “In tegenstelling tot Big Little Lies waar alle acteurs terug wilden komen, is Sharp Objects een donkere serie, met donkere karakters. Amy {Adams} wil niet weer in de huid kruipen van dit karakter en ik neem haar dat niet kwalijk, het is heel veel voor een actrice om op je te nemen. Dus geen plannen voor een tweede seizoen. We kunnen prima leven met dit als gelimiteerde serie.”Op dit moment zijn er drie afleveringen uitgezonden van de miniserie over misdaadverslaggever Camille Preaker (Amy Adams) die onlangs is ontslagen uit een psychiatrische inrichting nadat ze zichzelf jarenlang sneed. Ze besluit terug te keren naar de plek van haar jeugd, Wind Gap, om twee moorden op twee jonge meisjes te onderzoeken. Ze gaat weer wonen bij haar moeder en plaatselijke socialite Adora (Patricka Clarkson), maar dan ontdekt ze al snel dat ze haar eigen demonen uit het verleden onder ogen moet zien. 26 augustus zal er dus een einde komen aan de serie van HBO.

Embed from Getty Images
(vLnR) Uitvoerend producent/schrijver Gillian Flynn, Amy Adams, Patricia Clarkson en uitvoerend producent/bedenker Marti Noxon
Vorige aflevering
Milk
Milk
01x08
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_renzoroy
26 jul 2018 19:04 -
Mooi. Series zoals Big Little Lies en The Sinner vind ik beide erg goed, maar het verhaal was afgerond na 1 seizoen. Laat het zo. Noem een serie niet limited om dan vervolgens toch een 2e seizoen te maken... die meestal toch niet het niveau van seizoen 1 halen.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Vandaag, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Vandaag, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.
Gisteren, 16:00
Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.
Gisteren, 15:00