Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Slotaflevering Netflix-serie Sense8 komt op 8 juni

De speciale laatste aflevering van sciencefictiondrama Sense8 verschijnt op 8 juni. Dat heeft Netflix dinsdag bekend gemaakt.

In juni 2017 kwam naar buiten dat er geen derde seizoen komt van Sense8, de serie over acht totaal verschillende mensen die verspreid over de hele wereld wonen en op een bijzondere manier met elkaar kunnen communiceren. Ze gebruiken onder meer elkaars taal, kennis en vaardigheden.

Na die bekendmaking werden de makers van de serie, onder wie scriptschrijver Lana Wachowski, bedolven onder reacties, petities en brieven. Als gevolg daarvan besloot Netflix toch nog met een twee uur durende special te komen, zoals MijnSerie vorig jaar al meldde.

Video on youtube


De hoofdpersonages in Sense8 zijn Capheus (Toby Onwumere), Kala (Tina Desai), Lito (Miguel Angel Silvestre), Nomi (Jamie Clayton), Riley (Tuppence Middleton), Sun (Donna Bae), Will (Brian J. Smith) en Wolfgang (Max Riemelt).
Vorige aflevering
Amor Vincit Omnia
Amor Vincit Omnia
02x12
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Timmetje
25 apr 2018 17:35 -
Jammer dat de serie stopt, vond het echt een hele goede serie. Goed besluit van Netflix om de serie een (hopelijk) waardig afscheid te laten nemen in de vorm van deze twee uur durende special. Ik kan in ieder geval niet wachten.
Reageer
Sense8