Sense8

8,0 / 10
58 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Nieuwe trailer slotaflevering Netflix-serie Sense8

De speciale laatste aflevering van het sciencefictiondrama Sense8 verschijnt op 8 juni bij Netflix. Daarvan is nu een nieuwe trailer gelanceerd.

In juni 2017 kwam naar buiten dat er geen derde seizoen komt van Sense8, de serie over acht totaal verschillende mensen die verspreid over de hele wereld wonen en op een bijzondere manier met elkaar kunnen communiceren. Ze gebruiken onder meer elkaars taal, kennis en vaardigheden.

Na die bekendmaking werden de makers van de serie, onder wie scriptschrijver Lana Wachowski, bedolven onder reacties, petities en brieven. Als gevolg daarvan besloot Netflix toch nog met een twee uur durende special te komen.

Zie de trailer hieronder.

Vorige aflevering
Amor Vincit Omnia
Amor Vincit Omnia
02x12
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
woensdag, 16:00
2
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
woensdag, 15:00
1