Save Me (2018)

7.3 / 10
48 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
2seizoenen/8afleveringen/2018 - heden
NetwerkSky Atlantic
2x3 15 april 2020Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:48 min2018 - heden
Genres:Drama
Netwerk:Sky Atlantic
Save Me (2018) is een Britse dramaserie van de zender Sky Atlantic (UK). De serie ging in première op 28 februari 2018.

'Save Me' is een verhaal over de onwaarschijnlijke held; Nelson Nelly Rowe (Lennie James), en zijn zoektocht naar zijn vermiste dochter Jody. Een dochter die hij 13 jaar niet heeft gezien, meer dan de helft van haar leven. Nelly is een charmeur, 'n opportunist, 'n lover, 'n vechter en een leugenaar. Nu een vervreemde vader die er van beschuldigd wordt zijn eigen dochter te hebben ontvoerd, die hij nauwelijks heeft gezien. Op zijn zoektocht naar Jody, Zal hij levends redden, andere vinden die verdwenen waren, dierbaren herenigen, vijanden van vrienden maken, zijn leven en die van anders riskeren die dicht bij hem staan, en elke keer weer op zijn pootjes terecht komt nadat die op plat op zijn gezicht is gevallen. Het is een man die wordt geconfronteerd met een grimmige realiteit, hoe moeilijk hij het ook vindt om toe te geven, dat in het verliezen van zijn dochter hij zichzelf vindt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Save Me (2018).

Nieuws (3)

De corona-crisis raakt iedereen. Van de kleine zelfstandige tot de huisvrouw/man tot de directeur m/v. Maar ook in televisieland ontkomen ze niet aan het virus direct of indirect.
ma 30 maart
Gentleman Jack is een nieuwe dramaserie van BBC One en HBO. De serie gaat van start op 22 april, zo is bekend gemaakt. Gentleman Jack bestaat uit acht afleveringen.
21 mrt 2019
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 19 tot en met 25 maart voor je op een rijtje gezet.
26 mrt 2018

Vergelijkbare series