Save Me (2018)

7.3 / 10
48 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Save Me (2018) met Lennie James krijgt derde seizoen

Sky ontwikkelt een derde seizoen van de BAFTA-winnende Lennie James-hit Save Me (2018).

Het derde seizoen van Save Me (2018), getiteld Save Me Three, bevindt zich in de scriptfase, onthulde Director of Content Zai Bennett tijdens een BPG-evenement, en de snelheid waarmee het op het scherm komt is afhankelijk van de beschikbaarheid van maker James (Fear The Walking Dead), die ook de hoofdrol speelt.

De eerste twee series, geproduceerd door de onafhankelijke productiemaatschappij World Productions (Line of Duty), behoren tot Sky's meest succesvolle series van de afgelopen jaren, met hoge kijkcijfers en lovende kritieken, terwijl Save Me Too (het tweede seizoen) in 2021 de BAFTA won voor beste dramaserie.

Save Me (2018)

Met Stephen Graham (White House Farm) en Suranne Jones (Gentleman Jack) in de hoofdrollen volgt de serie Nelson "Nelly" Rowe, een uitgeputte man wiens leven op zijn kop wordt gezet wanneer Jody, de dochter die hij dertien jaar geleden verwekte, op mysterieuze wijze verdwijnt. In seizoen twee spoort hij uiteindelijk zijn dochter op, maar geeft een leven van vrijheid en de kans om haar te leren kennen op om iemand te beschermen die is verkocht aan een bende die zich bezighoudt met vrouwenhandel.

Tijdens het evenement in Londen noemde Bennett Save Me (2018) het bewijs dat "je duurste serie niet altijd je meest succesvolle is", terwijl hij sprak over een "minder, groter, beter"-aanpak voor originele drama-opdrachten.

Hij onthulde dat Sky inspiratie zoekt bij Happy Valley voor haar volgende hit, een dag nadat Sally Wainwright's Sarah Lancashire sensatie 7,5 miljoen kijkers trok voor haar finale.
Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
02x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_tweemaalh
07 feb 2023 11:28 -
Deze staat al een tijdje op mijn lijstje van series die ik ooit nog eens zou willen zien. Misschien binnenkort eens aan beginnen.
Reageer
Save Me (2018)