Russian Doll

7.3 / 10
26 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Vorig jaar werd bekend gemaakt dat The Twilight Zone (2019) een tweede seizoen zou krijgen. Nu is er meer bekend over de cast.
za 9 mei
Disney+ is bezig met de ontwikkeling van een nieuwe Star Wars-serie, met vrouwen in de hoofdrol. Leslye Headland (Russian Doll) zal de serie gaan schrijven.
do 23 april
2
Het corona-virus heeft niet alleen het dagelijkse leven, de beurzen en de bevolking hard getroffen, maar ook de televisie-industrie merkt de gevolgen van de uitbraak. En het einde is nog lang niet in zicht.
13 mrt 2020
6
Op 9 december zijn de nominaties bekend gemaakt voor de 77ste Golden Globe Awards. Uiteraard zoals elk jaar richt MijnSerie zich op de series.
9 dec 2019
Het is officieel! Comedy Central heeft de titel van de aankomende komedieserie aangekondigd; Awkwafina is Nora from Queens.
10 sep 2019
Op zaterdag 3 augustus werden voor de 35ste keer de TCA Awards (Television Critics Association) uitgereikt. De avond werd gepresenteerd door door Desus en Mero.
4 aug 2019
In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van Netflix. We hebben nu een update gemaakt van de streamingdienst-series.
6 aug 2019
14
De nominaties voor de belangrijkste televisieprijs zijn weer bekend gemaakt. Op zondag 22 september 2019 zullen we weten wie een Emmy Award mee naar huis mag nemen.
17 jul 2019
5
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 11 tot en met 16 juni voor je op een rijtje gezet.
17 jun 2019
Russian Doll is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het eerste seizoen is te zien sinds 1 februari 2019 en bestaat uit acht afleveringen.
12 jun 2019
1
Netflix heeft weer een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
24 apr 2019
28
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week of het weekeinde.
1 feb 2019
2