Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor tweede seizoen Russian Doll

"Wanneer het universum met je een oor aannaait, laat het dan." Russian Doll gaat binnenkort op voor de tweede ronde.

Het tweede seizoen van Russian Doll heeft een startdatum. Met in de hoofdrollen onder andere Natasha Lyonne, Greta Lee, Yul Vazquez, Elizabeth Ashley, Charlie Barnett, Chloë Sevigny, Dascha Polanco, Brendan Sexton III, Rebecca Henderson, Jeremy Bobb, Ritesh Rajan en Jocelyn Bioh, volgde het eerste seizoen van de Netflix-dramedyserie een vrouw die vast zat in haar eigen versie van Groundhog Day, terwijl ze haar verjaardag keer op keer herbeleefde. Seizoen één werd uitgebracht in 2019.



Netflix onthulde het volgende over de plot van seizoen twee: “Vier jaar nadat Nadia (Natasha Lyonne, foto) en Alan (Charlie Barnett, foto onder) samen ontsnapten aan de tijdlus van het sterfelijk leven, zal seizoen twee van Russian Doll de existentiële thematiek blijven onderzoeken door middel van een vaak humoristische en sciencefictionlens. Dit seizoen ontdekken Nadia en Alan een lot dat nog erger is dan een eindeloze dood, en duiken ze dieper in hun verleden door een onverwacht tijdportaal op één van de meest beruchte locaties van Manhattan. In eerste instantie ervaren ze dit als een steeds groter wordend, tijdperk-overspannend, intergenerationeel avontuur, maar ze ontdekken al snel dat deze buitengewone gebeurtenis misschien meer is dan ze hadden verwacht en samen moeten ze op zoek naar een uitweg."



De Emmy-winnende serie Russion Doll keert terug met Lyonne als showrunner en uitvoerend producent, en wordt ook uitvoerend geproduceerd door Alex Buono, Amy Poehler (Paper Kite Productions), Leslye Headland, Lilly Burns (Jax Media), Tony Hernandez (Jax Media), Dave Becky (3 Arts), Kate Arend (Paper Kite Productions), Regina Corrado en Allison Silverman.”

Russian Doll zal vanaf 20 april te streamen zijn bij Netflix.
Video on youtube
Vorige aflevering
Matryoshka
Matryoshka
02x07
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Russian Doll