Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

April 2022; de top 3 van tweemaalh

Er komen elke maand veel series uit, maar welke zijn de moeite waard om te gaan kijken. Ook onze schrijvers hebben de wijsheid niet in pacht, maar ze hebben wel een idee wat zij willen kijken.

Lees hieronder de top 3 van tweemaalh die hij in april op zijn te-kijken-lijst gaat zetten.

Nog even en dan beginnen we alweer aan de vierde maand van dit jaar. In televisiewereld is dit vaak een interessante periode. Veel netwerkseries naderen hun einde, en rond deze tijd wordt bekend welke series er vernieuwd worden of gecanceld. Ook qua nieuwe series en nieuwe seizoenen zit het komende maand wel snor. Hierbij mijn top 3 voor april.

3. Outer Range – vanaf 15 april te zien op Amazon Prime

Is het uitgestrekte westen van Amerika niet ideaal voor een intrigerend mysterie? Kleine gemeenschappen waar iets vreselijks gebeurt zijn interessante studieobjecten voor menselijk gedrag. Opeens vertrouwen mensen elkaar niet meer en komen er allemaal geheimen aan de oppervlakte. Dit lijken de makers van Outer Range aan ons voor te willen schotelen. Een rancheigenaar gaat op onderzoek uit wanneer mensen en dieren in de gemeenschap op mysterieuze wijze sterven. Maar de oorzaak lijkt allesbehalve natuurlijk; het lijkt bovennatuurlijk. Josh Brolin in de hoofdrol? Een afgelegen ranch in Wyoming? Een mysterieuze allesverslindende leegte? Laat maar komen!
Video on youtube


*****

2. Russian Doll – vanaf 20 april te zien op Netflix

In 2019 kwam Netflix met de intrigerende serie Russian Doll. In het eerste seizoen volgen we een vrouw genaamd Nadia op haar verjaardag. Aan het einde van die dag komt ze om het leven door een bizar ongeluk… om vervolgens wakker te worden en haar verjaardag opnieuw te beleven… en opnieuw te sterven in een al even vreemd ongeluk… Het concept lijkt veel op de film Groundhog Day, maar dan is de boel nog een tikje zwartgalliger en vreemder. Niet iedereen zal zo’n serie kunnen waarderen, maar ik vond het destijds best een leuke serie. En na drie jaar wachten lijken de fans beloond te worden: 20 april kunnen we naar seizoen twee kijken. Mocht je seizoen één nog niet gezien hebben, dit zijn slechts acht afleveringen van elk nog geen halfuur, dus daar ben je zo doorheen.
Video on youtube


*****

1. Better Call Saul – vanaf 19 april te zien op Netflix

Een spinoff maken van wat veel mensen één van de beste series ooit vinden. Je moet het maar durven. Vince Gilligan durfde het aan en hij had goud in handen. Het verhaal over hoe de onhandige advocaat Jimmy McGill langzaam in de sluwe Saul Goodman verandert moest even op gang komen, maar sloeg in de latere seizoenen in als een bom. Inmiddels staat de teller al op vijf prachtige seizoenen en het laatste zesde seizoen van Better Call Saul is in aantocht. In dit seizoen zal de transformatie van Saul zoals we hem in Breaking Bad kennen eindelijk compleet zijn. Op 18 april gaat seizoen zes in Amerika op AMC in première, en een dag later kunnen Nederlandse kijkers elke week een nieuwe aflevering op Netflix bewonderen. Ik kijk ernaar uit!
Video on youtube


In april hoef ik mij niet te vervelen met de bovenstaande series die dan in première of van start gaan, en voor meer ideeën kijk in de maandelijkse overzichten die elke één na laatste en laatste dag van de maand uitkomen.
Video on youtube
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meer van Hessel Hoekstra