Romeo x Juliet

7.3 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
7.3 / 10
1seizoenen/24afleveringen/2007 - 2007 
NetwerkTokyo Broadcasting System
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20072007 (Beëindigd)
Genres:Anime
Romeo x Juliet is een Japanse animeserie van de zender Tokyo Broadcasting System. De serie ging in première op 4 april 2007.

Dit is een verhaal van een jonge en tragische liefde, die zich afspeelt in de luchtstad Neo Verona. Tirannie heerst over dit eiland in de lucht nadat de familie Montague 14 jaar eerder de controle had overgenomen. Het verschil tussen de rijken en armen is duidelijk in de huidige staat, de aarde droogt en het water stagneert. De lucht zelf is gehuld in een diepe dichte mist. Zowel de afstammelingen van Romeo als die van Julia zijn van huidige en vroegere heersende families van Neo Verona. Romeo is de zoon van de huidige dictator van Montague, Juliet (een mooie vrouw) vermomt zich als een man (Odin), zij is de laatste afstammeling van Capulet de vorige heersers die 14 jaar geleden door een moordenaar werden vermoord. Haar ware achtergrond zal haar pas op haar 16e verjaardag worden onthuld terwijl ze wordt opgevoed door haar zus. De wrede handen van het lot introduceert 2 mensen die "Star Crossed Lovers" worden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 24
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Romeo x Juliet.
Romeo x Juliet