Rebecka Martinsson

7.7 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
2seizoenen/16afleveringen/2017 - heden
NetwerkTV4
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
NPO Start Plus
Looptijd:45 min2017 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:TV4
Rebecka Martinsson is een Zweedse misdaadserie van de zender TV4. De serie ging in première op 8 maart 2017.

Wanneer een goede jeugdvriendin onverwacht overlijdt, keert Rebecka terug naar Kiruna, het plaatsje waar ze opgroeide. Al snel ontdekt ze dat haar vriendin is vermoord. Ze besluit niet naar Stockholm terug te keren tot de zaak is opgelost. Met rechercheur Anna-Maria Mella en haar collega Sven-Erik Stålnacke gaat Rebecka op jacht naar de moordenaar, die elk moment opnieuw kan toeslaan. Terwijl ze steeds dichter bij de waarheid komt, wordt ze tegelijkertijd geconfronteerd met een traumatische gebeurtenis uit haar verleden die haar nog altijd achtervolgt en die haar destijds dwong Kiruna te verlaten.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 8

Recensies (2)

Rebecka Martinsson - Seizoen 1

7

Rebecka Martinsson - Seizoen 1 (DVD)

7.5

Nieuws (11)

Hoewel hier in Nederland de corona-maatregelen worden versoepeld is er in een Amerika nog een behoorlijk aantal besmettingen elke dag. We weten dan ook nog steeds niet wanneer sommige series in productie zullen gaan.
ma 29 juni
Week 26 is de week van waarschijnlijk de eerste hittegolf. Prima dus om met een ijskoud drankje een goede serie te gaan kijken. Maar eerst het nieuws uit week 25.
ma 22 juni
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Rebacka Martinsson. We geven twee Lumiére codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
vr 19 juni

Populaire reacties (3)

8
02 jul 2018
In Nederland (NPO 2) worden steeds dubbele afleveringen gezonden (2x 45 minuten zonder onderbreking). De afleveringen staan hier per 45 minuten dus in feite kijk je er 2 achter elkaar.
8
21 okt 2017
Had wat twijfels na de eerste twee afleveringen. Maar serie werd duidelijk beter. Aan geloofwaardigheid, acteren. Prima

Vergelijkbare series

Beck
4 stemmen
Dicte
4 stemmen
Wallander
3 stemmen
Gåsmamman
3 stemmen