Pushing Daisies

7.7 / 10
42 min
Drama, Comedy
Volg deze serie
7.7 / 10
2seizoenen/22afleveringen/2007 - 2009 
NetwerkABC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:42 min20072009 (Beëindigd)
Genres:DramaComedy
Netwerk:ABC
Pushing Daisies is een Amerikaanse dramedyserie van de zender ABC. De serie ging in première op 3 oktober 2007.

Pushing Daisies gaat over Ned, een taartenbakker, die een nogal merkwaardige kracht heeft. Hij ontdekte deze toen hij 9 jaar oud was en met zijn hond aan het spelen was. Zijn hond werd overreden door een vrachtwagen en was dood. Ned raakt hem aan, er komt een vonk uit zijn vinger en zijn hond springt weer in het rond. Er zit echter ook een nadeel aan deze kracht. Of eigenlijk meerdere. De eerste keer dat hij een dood iets aanraakt, wordt het weer levend, maar de tweede keer dat hij het aanraakt gaat het weer dood. Alleen dan voor eeuwig. Nog een nadeel is dat als hij iemand aanraakt en hem langer dan een minuut laat leven, er iemand anders in de buurt doodgaat.

Ned is nu 28 en zijn hond leeft nog steeds, al heeft hij hem sinds zijn negende niet meer aangeraakt. Ned gebruikt zijn kracht nu om moorden op te lossen. Hij gaat met de privédetective Emerson Cod (Chi McBride) langs het mortuarium en probeert in de minuut die hij heeft erachter te komen wie het lijk, dat hij tijdelijk tot leven heeft gebracht, vermoord heeft.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 9
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 2

Vergelijkbare series

Angel
2 stemmen
Dead Like Me
2 stemmen
Warehouse 13
2 stemmen
Eureka
2 stemmen
Misfits
2 stemmen
Pushing Daisies