Project Orpheus

7.1 / 10
50 min
Drama, Thriller, Sciencefiction
Volg deze serie
7.1 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2016 - 2016 
NetwerkAVROTROS
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min20162016 (Beëindigd)
Netwerk:AVROTROS
Project Orpheus is een Nederlandse serie van de zender AVROTROS. De serie ging in première op 13 maart 2016.

Vijf medisch studenten doen mee aan een experiment dat hen de dood laat mee maken. Maar tegen welke prijs? Hoe meer zij geïntrigeerd raken door Project Orpheus, hoe meer zij hun leven daadwerkelijk op het spel zetten.

Ivan, Nienke, IJsbrand, Amira en Daan krijgen de kans om een jaar lang opgeleid te worden door de gerenommeerde dokter Lunshof. Wat voor hen begint als een wetenschappelijk avontuur, eindigt in een ijzingwekkende nachtmerrie. De studenten ontdekken per toeval Project Orpheus. In dit project worden proefpersonen klinisch dood gemaakt en daarna ingespoten met een geheim medicijn, waardoor ze weer tot leven kunnen worden gewekt. Voor een korte periode begeven ze zich in het hiernamaals, tussen leven en dood. Daar krijgen ze een speciale gave, die eerst heel waardevol lijkt, maar misschien nog wel veel meer gevaren met zich mee brengt…

Langzamerhand blijkt dat het experiment niet alleen een wetenschappelijk doel dient. Bij het ziekenhuis verdwijnen om de zoveel tijd mensen. Worden zij gebruikt bij het experiment? En wie is mysterieuze medewerker Zeger?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Project Orpheus.

Populaire reacties (2)

avatar anonymous
-
23 apr 2016
Ik heb het geprobeerd, maar zo vreselijk ongeloofwaardig, en door sommigen slecht geacteerd. Ik dacht soms met komedie te maken te hebben , maar of dat de bedoeling was? Mees Kees moet lekker Mees Kees blijven doen....

Vergelijkbare series

12 Monkeys
2 stemmen
Lost
1 stem
Fringe
1 stem
Project Orpheus