Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuwe dramaserie Project Orpheus van start

Nieuwe dramaserie Project Orpheus van start

De dood is nog nooit zo verleidelijk geweest als in de nieuwe AVROTROS-dramaserie Project Orpheus. Vijf briljante medisch studenten doen mee aan een geheim experiment dat hen de dood laat ervaren. Maar tegen welke prijs? Hoe meer zij geïntrigeerd raken door Project Orpheus, hoe meer zij hun leven daadwerkelijk op het spel zetten. De eerste aflevering van Project Orpheus is vanavond om 20.20 uur te zien op NPO 3.

Ivan (Willem Voogd), Nienke (Stefanie van Leersum), IJsbrand (Tobias Nierop), Amira (Jouman Fattal) en Daan (Lisa Smit) krijgen de kans om een jaar lang opgeleid te worden door de gerenommeerde dokter Lunshof. Wat voor hen begint als een avontuur, eindigt in een nachtmerrie. De studenten ontdekken per toeval Project Orpheus. In dit project worden proefpersonen klinisch doodgemaakt en daarna ingespoten met een geheim medicijn, waardoor ze weer tot leven kunnen worden gewekt. Voor een korte periode begeven ze zich in het hiernamaals, tussen leven en dood. Daar krijgen ze een speciale gave, die eerst heel waardevol lijkt, maar misschien nog wel veel meer gevaren met zich mee brengt…

In deze unieke, spannende, sci fi-thriller dramaserie komt het uiteindelijk tot een apotheose waarbij het de vraag is wie sterk genoeg is om zijn eigen dood te overleven.


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

anonymous
13 maart 2016, 13:40
Ik ga zeker even kijken vanavond. Ben erg benieuwd.
0
PynooBreda
13 maart 2016, 14:38
Ben ook erg benieuwd, keer wat anders dan comedy of politie series..
0
anonymous
13 maart 2016, 16:24
Is dit niet een soort van remake van The Flatliners?
1
anonymous
13 maart 2016, 17:28
ik ga er voor zitten, spannend!
0
Log in om een reactie achter te laten