Primeval: New World

6.9 / 10
43 min
Actie, Sciencefiction, Fantasy, Avontuur
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.9 / 10
1seizoenen/13afleveringen/2012 - 2013 
NetwerkSpace
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:43 min20122013 (Beëindigd)
Netwerk:Space
Primeval: New World is een Canadese fantasieserie van de zender Space. De serie ging in premiere op 29 oktober 2012.

Primeval: New World is een spin-off van de originele Britse serie Primeval. Het verhaal is grotendeels gelijk aan de Britse serie. We volgen een team dat onderzoek doet naar mysterieuze tijdscheuren die steeds op verschillende plaatsen verschijnen. Deze tijdscheuren (“anomalieën”) leiden naar het verre verleden of naar de verre toekomst.

Het grote verschil is dat het verhaal zich dit keer afspeelt in Canada. In het middelpunt staat daarom een nieuw team, gespeeld door Canadese acteurs. Volgens mediaberichten zal er in de eerste aflevering een kleine cross-over plaatsvinden tussen de Britse serie en de Canadese spin-off. Daarna zullen de afleveringen op zichzelf staan.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Primeval: New World.

Nieuws (1)

Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom. Wij hebben...
18 apr 2016
5

Populaire reacties (2)

3
30 nov 2012
Wat een dramatische serie, de graphics slaan helemaal nergens op en de verhaallijn is echt zwak. ALs je dit goed vind dan kijk je niet veel series. Elke aflevering proberen ze een soort van spanning op te bouwen die er werkelijk nooit komt. En het is ook elke aflevering precies hetzelfde riedeltje. Anomoly - wezen doorgekomen - moet gevangen worden (ieder extra personage gaat of dood of heeft toevallig geen familie waardoor het nooit aan het licht komt). Sorry maar deze vond ik echt om te janken, dat ik nog tot aflevering 5 ben gekomen heeft me echt verbaasd.

Vergelijkbare series