Prime Suspect (US)

7.3 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
7.3 / 10
1seizoenen/13afleveringen/2011 - 2012 
NetwerkNBC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min20112012 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:NBC
Prime Suspect (US) is een Amerikaanse dramaserie van de zender NBC. De serie ging in première op 22 september 2011.

Alsof rechercheur zijn in New York nog niet zwaar is heeft Det. Jane Timoney het als vrouwelijke rechercheur ook nog is moeilijker om respect af te dwingen bij haar mannelijke collega's die de overhand hebben op haar nieuwe afdeling. Detective Jane Timoney is een buitenbeentje sinds ze verplaatst is naar een andere afdeling en het meerendeel van haar nieuwe mannelijke collega''s staan niet te springen om met haar samen te werken. Toch laat ze al snel zien toch wel degelijk over kwaliteiten te beschikken.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13

Recensies (1)

Prime Suspect - Eerste aflevering

Nieuws (1)

De serie Prime Suspect (US) is gecanceld, dit maakt de Amerikaanse zender NBC gisteren bekend. Prime Suspect (US) heeft nooit genoeg kijkcijfers gehaald en krijgt daarom geen vervolg. Het bericht dat de serie...
16 nov 2011

Vergelijkbare series

Lost
1 stem
Dark Blue
1 stem
Firefly
1 stem
Hawthorne
1 stem