Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Teaser trailer en poster voor derde seizoen Power Book ll: Ghost

Een teaser trailer en poster voor Power Book II: Ghost zijn vrijgegeven die een tipje van de sluier van het drama oplichten.

Met in de hoofdrollen Michael Rainey Jr., Mary J. Blige, Shane Johnson, Gianni Paolo, Cliff "Method Man" Smith, Larenz Tate, Berto Colon, Woody McClain, Lovell Adams-Gray, LaToya Tonodeo, Alix Lapri en Paton Ashbrook, volgt de serie Tariq (Rainey Jr.) terwijl hij probeert los te komen van zijn verleden.

Power Book II: Ghost

Starz onthulde meer over de serie in een persbericht:

"STARZ heeft vandaag de trailer en poster vrijgegeven voor seizoen drie van Power Book II: Ghost, met een explosieve trailer voor de langverwachte dramaserie. Ghost keert terug op vrijdag 17 maart op de STARZ app, alle STARZ streaming en on-demand platforms en internationaal op het LIONSGATE+ premium streaming platform in het Verenigd Koninkrijk en Brazilië.

Seizoen drie begint in dramatische vorm met gloednieuwe wendingen en moorden. Tariq, Brayden en de familie Tejada rouwen om de dood van Zeke, maar ze krijgen niet veel tijd omdat er nieuwe problemen en vragen opduiken. Dit seizoen is flitsender, sappiger en sexier, met nog meer familiedrama, verraad en verrassende nieuwe allianties. Monet staat op een kruispunt met haar familie, Brayden wordt gedwongen te kiezen tussen zijn biologische familie en zijn gekozen familie, en Tariq komt dit seizoen op een hoger niveau.

De cast van seizoen drie van Ghost bestaat uit Michael Rainey Jr. als Tariq St. Patrick, Mary J. Blige als Monet Stewart Tejada, Cliff 'Method Man' Smith als Davis MacLean, Gianni Paolo als Brayden Weston, Woody McClain als Cane Tejada, Lovell Adams-Gray als Dru Tejada, LaToya Tonodeo als Diana Tejada, Berto Colon als Lorenzo Tejada, Alix Lapri als Effie Morales, Larenz Tate als Rashad Tate, Shane Johnson als Cooper Saxe, Paton Ashbrook als Jenny Sullivan, Monique Curnen als detective Blanca Rodriguez, Keesha Sharp als professor Harper Bennet, David Walton als Lucas Weston, Moriah Brown als KeKe Travis, Luna Lauren Velez als Evelyn Castillo, Caroline Chikezie als Noma en Lightskin Keisha als Brushaundria Carmichael.

Power Book II: Ghost is de eerste spin-off in de uitgebreide Power Universe franchise. Brett Mahoney (Empire, The Following) fungeert als showrunner en uitvoerend producent voor seizoen drie. De Power Universe-serie wordt geproduceerd door de bedenker en showrunner van de originele Power, die de inspiratie vormde voor het volledige universum, Courtney A. Kemp via haar productiebedrijf End of Episode, Curtis '50 Cent' Jackson via G-Unit Film and Television, en Mark Canton via Atmosphere Entertainment MM. Lionsgate Television produceert de serie voor STARZ.

13112 Power Book II Ghost foto

OVER POWER BOOK II: GHOST - SEIZOEN 3

Het derde seizoen van Power Book II: Ghost begint met Tariq St. Patrick vastbesloten om zijn vertrouwen te krijgen, terug te keren naar zijn familie en voorgoed uit het spel te stappen. De opkomst van een meedogenloze nieuwe connectie onderbreekt Tariqs plannen om zich te herenigen met Tasha en Yaz en zet hem, Brayden en Effie terug in zaken met de Tejadas als ze worden uitgedaagd om meer gewicht te verplaatsen dan ooit tevoren. Wanneer Brayden Tariq binnenhaalt als stagiair bij het hedgefonds van zijn familie, Weston Holdings, breidt de drugshandel zich uit van Stansfield en de straat naar Wall Street, terwijl Tariq ook een alternatieve, legitieme weg naar succes wordt getoond.

Monet Tejada, in vuur en vlam gezet door de dood van haar zoon Zeke Cross, is bereid een hoge prijs te betalen om haar eerstgeborene te wreken en de rest van haar kinderen - en het bedrijf - in het gareel te houden terwijl ze nauw samenwerkt met Davis MacLean om de moord op Zeke op te lossen en de FBI op een afstand te houden. De zaken gaan goed wanneer een onthutsende onthulling Tariq dwingt om rekening te houden met het verraad van zijn naasten... en een R.I.C.O.-onderzoek naar de hele drugsonderneming, waardoor Tariq nog dieper in de business komt en nog dichter bij de erfenis van zijn vader."

Bekijk de trailer voor Power Book II: Ghost seizoen drie hieronder.
Video on youtube
Vorige aflevering
Divided We Stand
Divided We Stand
03x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Power Book II: Ghost