Phineas and Ferb

7.9 / 10
10 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
5seizoenen/227afleveringen/2007 - 2015 
NetwerkDisney Channel
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:10 min20072015 (Beëindigd)
Genres:Animatie
Phineas and Ferb is een Amerikaanse animatieserie van de zender Disney Channel. De serie ging in première op 17 augustus 2007.

Phineas and Ferb draait om de uiterst creatieve stiefbroertjes Phineas en Ferb. Het is zomervakantie, dus de twee hebben een hoop vrije tijd over. Elke dag verzinnen ze wel weer iets nieuws om de dag mee te vullen, zodat verveling nooit optreedt. Onder hun acties vallen het bouwen van achtbanen in hun achtertuin, het vinden van een mummie, de Eiffeltoren beklimmen. Hun zus Candace daarentegen, is het stereotype van een tienermeisje, en is totaal niet blij met de creatieve ideeën van haar broertjes. Candace probeert dan ook in vrijwel elke aflevering haar moeder zover te krijgen dat ze komt kijken naar de streken van Phineas en Ferb, om de ideeën van de jongens een halt toe te roepen. Echter, wanneer moeder eindelijk aan Candace' geklik toegeeft en naar huis gaat om de situatie zelf te beoordelen, duidt niets er meer op dat Phineas en Ferb een fractie eerder nog die (uiteraard door moeder verboden) activiteiten hebben uitgevoerd.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 49
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 66
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 62
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 50
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 0
Seizoen 5

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Phineas and Ferb.

Populaire reacties (1)

avatar seriefan90
-
29 dec 2011
Dit is zo'n saaie kinderachtige serie.
Phineas and Ferb