Partners

7.4 / 10
23 min
Komedie
Volg deze serie
7.4 / 10
1seizoenen/13afleveringen/2012 - 2013 
NetwerkCBS
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:23 min20122013 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Netwerk:CBS
Partners is een Amerikaanse comedyserie van de zender CBS. De serie ging in 2012 in première.

Partners gaat over twee mannen die al hun leven lang vrienden en zakenpartners zijn, maar hun bromance wordt op de proef gesteld wanneer één van hen besluit te trouwen. Joe is een verdienstelijke architect, die eerder zijn verstand dan zijn hart volgt, ook in zijn liefdesleven. Dit in tegenstelling tot zijn homovriend Louis, die spontaan, emotioneel en vaak overenthousiast is. Beiden zijn een gelukkig liefdesleven aan het opbouwen. Joe gaat zich verloven met Ali, een knappe en intelligente juwelenontwerpster. Louis date ondertussen met Wyatt, een veganistische verpleger die volgens Louis op het punt staat een dokter te worden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Partners.

Nieuws (11)

In serieland is de koorts van het bestellen van pilots en series-orders in alle hevigheid los gebarsten. Maar welke series zijn besteld, welke pilots worden er gemaakt en bij welke zender? We hebben die van CBS op een rijtje gezet.
za 8 februari
1
Morgen, op 1 oktober, start de nieuwe (mannen)zender Caz (het vroegere Acht) met een boksgala waarin enkele BV’s het tegen elkaar zullen opnemen in de boksring. Daarna gaat de zender helemaal los met een mix van...
30 sep 2016
1
FX heeft besloten om, na tien afleveringen van dalende kijkcijfers, Saint George niet te vernieuwen voor een tweede seizoen. Saint George volgt het leven van de Amerikaans-Mexicaanse George Lopez. Hij leidt een nogal...
14 jul 2014
1