Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Saint George gecanceld

FX heeft besloten om, na tien afleveringen van dalende kijkcijfers, Saint George niet te vernieuwen voor een tweede seizoen.

Saint George volgt het leven van de Amerikaans-Mexicaanse George Lopez. Hij leidt een nogal chaotisch leven en moet zien te laveren tussen twee culturen. Lopez is een succesvol ondernemer en net gescheiden. Zowel zijn zakelijke leven als zijn privéleven wordt in Saint George onder de loep genomen.

FX maakte een deal met Debmar-Mercury (onderdeel van Lionsgate) dat als het eerste seizoen aansloeg en ze een bepaalde drempel van kijkcijfers zouden behalen, het netwerk verplicht zijn zou om een tweede seizoen van 90 afleveringen (vergelijkbaar met de Anger Management deal) te bestellen.

De sitcom begon in maart met 1,21 miljoen kijkers maar de kijkcijfers daalde daarna zeer snel. De laatste aflevering behaalde slechts 651,000 kijkers, met als resultaat dat FX heeft besloten om niet verder te gaan met Saint George.

Hoewel Saint George is geannuleerd, staat Lionsgate open om opnieuw samen te werken met Lopez. FX en Lionsgate werken momenteel aan een andere 10-90 serie, Partners. Met in de hoofdrollen Martin Lawrence en Kelsey Grammer, de komedie zal op maandag 4 augustus in première gaan.

Vond je Saint George leuk? Vind je het jammer dat de serie niet vernieuwd wordt?
Vorige aflevering
Rich Girl
Rich Girl
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Helgoned
15 jul 2014 02:25 -
Ik ben er niet verbaasd over, de eerste aflevering was ronduit slecht. Vanaf het begin weinig aanwijzingen voor een succesvolle serie...
Reageer
Saint George