Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Outlander krijgt een vijfde en zesde seizoen

Outlander krijgt een vijfde en zesde seizoen

De Brits-Amerikaanse dramaserie Outlander krijgt niet één, maar twee nieuwe seizoenen.
Voor fans van de historische, en de met prijzen overladen serie Outlander, is 9 mei een dag om niet te vergeten. Starz! maakte bekend dat de serie niet één, maar twee nieuwe seizoenen krijgt. Hiermee zijn de seizoenen vijf en zes dus officieel een feit. De zender maakte het heuglijke nieuws bekend via de social media.

Naast het bekend maken van de vernieuwingen meldt de zender ook dat seizoen vier, dat momenteel wordt opgenomen, in november 2018 te zien zal zijn. Dit is 14 maanden na het begin van seizoen drie. De droughtlander duurt nog even voort, maar de fans hebben een prachtig vooruitzicht.

De serie, die gebaseerd is op de boekenreeks van Diana Gabaldon, heeft op dit moment acht boeken. Een negende en tiende boek zijn in de maak. De seizoenen vijf en zes zullen de inhoud volgen van het vijfde en zesde boek uit de reizigersserie.

Naast de vernieuwing komt Starz! ook met een nieuwe foto uit seizoen vier.
Dus bij deze een proost op Outlander en zijn fans! We hebben nog een paar jaar Outlander voor de boeg! Slainte mhath!
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (6)

petra1
10 mei 2018, 18:44
aardige serie maar ik ben afgehaakt bij seiz. 1 afl 4. omdat ik het veel van hetzelfde vind
0
Javelin
11 mei 2018, 15:44
hahaha, serie is wereldwijd ongelofelijk goed ontvangen en heeft alleen maar goede recensies. "na ik geef het 4 afleveringen" :P
0
renzoroy
11 mei 2018, 15:51
Dus, dan moet iedereen het even goed vinden?? Ik zelf hou niet van kostuum drama's, dus ik ben hier niet eens aan begonnen. Smaken verschillen dude.
1
anonymous
28 mei 2018, 13:32
Toch jammer Petra. Ik was helemaal om bij aflevering 8. Serie heeft (net als het boek) even tijd nodig om zichzelf aan je voor te stellen. De eerste vier afleveringen lijken misschien wel wat op elkaar, maar zodra de band tussen Claire en Jamie zich gaat ontwikkelen wordt het een compleet andere serie. Dan gaat het niet alleen over Schotland uit 1845, maar ook over Amerika in de jaren '60 en worden de hoofdpersonen van Schotland naar Jamaica en andere delen van de wereld verplaatst. Tel daarbij de veldslagen op, de val van de clans en het zoeken naar een nieuw leven, en je hebt een hele andere serie :)
0
Javelin
28 mei 2018, 14:36
x-on:renzoroy, dat zeg ik niet. Maar als ik aan een serie zou beginnen die wereldwijd goed wordt ontvangen dan gooi je toch niet na 4 afleveringen de handdoek in de ring. Er moet vast een reden zijn.

Dat jij niet houdt van kostuum drama's is een hele andere discussie.
1
renzoroy
28 mei 2018, 14:52
mij maakt het niet uit wat de rest van de wereld van een serie vind, als ik er na 4 afleveringen nog steeds niks aan vind, stop ik ook hoor. En Petra1 gaf haar reden, ze vind het veel van hetzelfde.
1
Log in om een reactie achter te laten