Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Jamie en Claire navigeren door de gevaren van de Revolutionaire Oorlog in trailer voor zevende seizoen van Outlander

Jamie en Claire navigeren door de gevaren van de Revolutionaire Oorlog in trailer voor zevende seizoen van Outlander

Starz heeft de officiële trailer voor het zevende seizoen van Outlander vrijgegeven.
Het premium netwerk onthulde ook de belangrijkste beelden van de Amerikaanse Revolutie in volle gang met de tagline 'Our History is Now', met Jamie (Sam Heughan) en Claire (Caitríona Balfe) op een slagveld.

13536 Outlander s7

Seizoen zeven hervat de schrijnende gebeurtenissen van het einde van seizoen zes, met Jamie en Young Ian in een race om Claire te redden voordat ze berecht en onterecht veroordeeld wordt voor de moord op Malva Christie. Maar hun missie wordt bemoeilijkt door het begin van een geopolitieke vuurstorm: de Amerikaanse Revolutie is aangebroken.

In het zevende seizoen zijn Jamie, Claire en hun familie betrokken bij de gewelddadige geboorte van een opkomende natie als legers ten strijde trekken en de Britse instellingen afbrokkelen in het aangezicht van een gewapende opstand.

Het land dat de Frasers hun thuis noemen verandert - en zij moeten mee veranderen. Om te beschermen wat ze hebben opgebouwd, moeten de Frasers de gevaren van de Revolutionaire Oorlog trotseren. Ze leren dat je soms moet achterlaten om te verdedigen waar je van houdt. Terwijl het conflict hen uit North Carolina en in het hart van de onafhankelijkheidsstrijd trekt, worden Jamie, Claire, Brianna en Roger geconfronteerd met onmogelijke beslissingen die hun familie uit elkaar kunnen scheuren.

Seizoen zeven gaat vrijdag 16 juni van start.

Outlander

Naast Balfe en Heughan bestaat de cast uit Sophie Skelton als Brianna MacKenzie, Richard Rankin als Roger MacKenzie, John Bell als Young Ian, David Berry als Lord John Grey en nieuwkomers Charles Vandervaart (Lost in Space (2018)) als William Ransom, Izzy Meikle-Small (Ripper Street) als Rachel Hunter en Joey Phillips (Accused) als Denzell Hunter.

Matthew B. Roberts, Ronald D. Moore, Maril Davis, Toni Graphia, Luke Schelhaas, Andy Harries, Jim Kohlberg, Caitríona Balfe en Sam Heughan voeren de productie uit.

Outlander is geïnspireerd op de internationale bestsellers van Diana Gabaldon en wordt geproduceerd door Tall Ship Productions, Left Bank Pictures en Story Mining & Supply Company, in samenwerking met Sony Pictures Television.

Bekijk hieronder de trailer voor het zevende seizoen.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten