Outlander

8.5 / 10
55 min
Drama, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor het extra lange zevende seizoen voor Outlander

Het uitgebreide seizoen van zestien afleveringen wordt opgesplitst in twee delen van elk acht afleveringen. De startdatum voor de eerste helft is nu bekend.

Outlander was vernieuwd voor een achtste en laatste seizoen in januari, samen met de officieel bestelling voor de prequel Outlander: Blood of My Blood, die zich richt op de ouders van Jamie Fraser.

Starz heeft de startdatum voor het zevende seizoen van Outlander nu vastgesteld op vrijdag 16 juni. Nieuwe afleveringen zullen wekelijks verschijnen.

13276 Outlander s7 foto 1

Terugkerende favorieten zijn Caitríona Balfe als Claire Fraser, Sam Heughan als Jamie Fraser, Sophie Skelton als Brianna MacKenzie, Richard Rankin als Roger MacKenzie, John Bell als Young Ian, David Berry als Lord John Grey, Caitlin O'Ryan als Lizzie Beardsley en Paul Gorman als Josiah en Keziah Beardsley. Zij krijgen gezelschap van nieuwkomers Charles Vandervaart als William Ransom, Izzy Meikle-Small als Rachel Hunter en Joey Phillips als Denzell Hunter.

De tweede helft van de serie, geïnspireerd op de internationale bestsellers van Diana Gabaldon, gaat in 2024 in première.

13276 Outlander s7 foto 3

Matthew B. Roberts, Ronald D. Moore, Maril Davis, Toni Graphia, Luke Schelhaas, Andy Harries, Jim Kohlberg, Balfe en Heughan voeren de regie. De serie wordt geproduceerd door Tall Ship Productions, Left Bank Pictures en Story Mining & Supply Company, in samenwerking met Sony Pictures Television.

Meer nieuwe foto's van het zevende seizoen van Outlander kun je hieronder vinden.

13276 Outlander s7 foto 2

13276 Outlander s7 foto 4

13276 Outlander s7 foto 5
Video on youtube
Vorige aflevering
I Am Not Alone
I Am Not Alone
06x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Outlander