Outcasts

6.7 / 10
60 min
Sciencefiction
Volg deze serie
6.7 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2011 - 2011 
NetwerkBBC One
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min20112011 (Beëindigd)
Netwerk:BBC One
Outcasts is een Britse sciencefictionserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 7 februari 2011.

Outcasts volgt een groep van moedige pioniers die worden geconfronteerd met een unieke kans. Namelijk om een nieuwe en beter toekomst op te bouwen op een andere planeet. Ze vestigen zich in de stad Forthaven op Carpathia, de mensen zijn gepassioneerd over hun werk, overtuigd van hun idealen en optimistische over de toekomst. Ze werken hard om te behouden wat ze hebben gebouwd op deze planeet die ze hun huis noemen. Ze zijn een diverse groep individuen die hun oude leven achter hebben zich hebben gelaten in buitengewone omstandigheden.
De planeet biedt de mogelijkheid voor zowel corruptie en verlossing, terwijl ze proberen om de fouten die gemaakt zijn op Aarde, onvermijdelijk onze helden niet kan ontsnappen aan de menselijke valkuilen van de liefde, hebzucht, lust, verlies en een verlangen naar degenen die ze hebben achtergelaten te voorkomen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Outcasts.

Populaire reacties (2)

avatar anonymous
-
20 jan 2014
helaas gecancelled.
avatar winthoos
7
25 jun 2013
Mooie serie. Alleen weer zo'n raar einde. Had volgens mij nog best een paar delen bij gekund zodat het ook een goed einde had.

Vergelijkbare series

Falling Skies
2 stemmen
Jericho
1 stem
Lost
1 stem
Fringe
1 stem
Outcasts