Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
De Onbekende Seriekijker: Inna1989

De Onbekende Seriekijker: Inna1989

Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom. Wij hebben dan ook aan De onbekende Seriekijker gevraagd waar hij/zij het liefst naar kijkt en waarom. De vierde Onbekende Seriekijker is Daisy, 25 jaar.

Daisy

Aantal serie-uren per week: Geen idee, want het is steeds verschillend. In ieder geval tot nu toe is het wel zo dat ik van maandag tot en met vrijdag altijd Goede Tijden Slechte Tijden en The Bold and the Beautiful kijk. En dan komen er nog andere series bij, maar hoeveel, dat is verschillend per dag/week.
Allereerste serie ooit gezien: Ik heb zoveel series gekeken, dat ik het niet meer weet.
Beste serie ooit: De serie The Lying Game vind ik een hele leuk serie, en vind het jammer dat het gestopt is.
Beste serie op dit moment: Chicago Fire en Chicago PD, ik vind het heel spannend.
Serie die op de planning staat: Nieuwe series zoals Chicago Med, Blindspot, The Catch, Containment, Lucifer, Outcast, Quantico, Scream Queens en Rosewood die spreken mij wel aan. Als er Nederlandse ondertiteling komt.
Daisy, haar gebruikersnaam is Inna1989, is al drie jaar seriefan bij MijnSerie. Ze vindt series kijken ontspannend en het geeft ook afleiding. Ze is niet verslaafd aan een bepaalde serie. Scandal vindt zij de slechtste serie die ze heeft gezien. Daisy: “Ik was er aan begonnen, maar na een paar afleveringen had ik er genoeg van.” Op dit moment volgt zij onder andere de volgende series: Aquarius, Ballers, Beauty and the Beast, Bitten, Bluf, Chasing Life, Celblok H, Cordon, Devious Maids, Divorce, Finding Carter, Familie Kruys, Grey's Anatomy, Hart Of Dixie, Hellcats, How to Get Away with Murder, iZombie, Meiden van de Herengracht, Mistresses (US), Orange Is the New Black, Orphan Black, Overspel, Penoza, Power, Pretty Little Liars, Prison Break, Resurrection , Saving Hope, Scream, Sense8, Stitchers, The Fosters (2013), The Mysteries of Laura, The Night Shift, The Whispers en Zwarte Tulp.
De top 5 van Daisy ziet er als volgt uit; 1. Chicago Fire, 2. Chicago PD, 3. Teen Wolf, 4. The Originals en 5. The Vampire Diaries. Een echte favoriete acteur of actrice heeft ze niet, er zijn volgens haar heel veel goede acteurs/actrices. Ook heeft Daisy geen voorkeur als het op het land aankomt waar de serie vandaan komt. Het genre dat haar het meest aanspreekt is drama.Daisy kijkt in haar eentje naar series op haar kamer, want niemand bij haar thuis vindt de series leuk waar zij naar kijkt. Op de vraag of zij wacht tot series worden uitgezonden antwoord Daisy: “Sommige series neem ik op via de televisie en daarna kijk ik ze, of ik download. Heel veel series die ik kijk worden niet eens uitgezonden in Nederland, dan maar downloaden of via een streambox. ”

Op alweer de laatste vraag, welk cijfer zij zichzelf zou geven als seriefanaat (schaal 1 tot 10) antwoordde Daisy: “Ik geef mezelf een 9, omdat ik heel graag series kijk. Ik vind het fijn om de series op te zoeken, wat nieuws erover te lezen en ik kan de afleveringen die ik gezien heb afvinken op MijnSerie."

Daisy (Inna1989) is niet langer De Onbekende Seriekijker. We weten nu waar zij graag naar kijkt en ook waar. Op 2 november komt er een andere seriefan aan bod.

Voor nu, met hartelijk dank aan Daisy, tot de volgende keer.

Met vriendelijke bekende seriegroet,

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (6)

Inna1989
Inna1989 19 oktober 2015, 16:27
Ziet er wel leuk uit, maar in de tussentijd zijn wat dingen veranderd en een aantal series vergeten te melden.
De volgorde van de top 5 is anders.
Heb nog wat series toegevoegd, Aquarius heb ik verwijderd, vond er niets meer aan.
De series die op de planning staan, nieuwe series: Blindspot wordt vertaald dus die kijk ik nu.
De rest is afwachten, maar van Chicago Med verwacht ik wel dat die ook vertaald wordt.
Balen dat ik niet genoeg Engels kan verstaan voor een hele aflevering te kunnen volgen.

Je kan altijd op me profiel kijken tussen de series.
Mandy1966
Mandy1966 19 oktober 2015, 16:34
Hallo Daisy,

Een dergelijke column is altijd een moment opname, volgend jaar, of zelfs volgende klopt er waarschijnlijk al helemaal niets meer van. Dat komt door nieuwe series, series die stoppen of series die gecanceld worden.
patrick_1987
patrick_1987 20 oktober 2015, 23:18
Ik zag je naam al vaak voorbij komen, leuk om te zien waar jij graag naar kijkt, zelf kijk ik ook heel graag naar Chicago Fire, dus maar ruimte maken voor Chicago PD :D

Chicago Med zal wel vertaald gaan worden,
Lucifer ook, en Quantico zag ik pas ergens episode 1.

Rosewood zal ook wel opgepakt worden, net als Scream Queens,
die is wat minder in trek, vanwege de andere scream denk ik.
Inna1989
Inna1989 20 oktober 2015, 23:33
Ik zag dat jij ook best veel series kijkt die ik ook kijk, leuk om te zien.
Joa Quintico is idd nu een aflevering van vertaald, de 1ste van Lucifer is ook al vertaald.
De rest wacht ik gewoon af.
Ik denk ook wel dat Chicago Med wordt vertaald, is tenslotte de spin-off van Chicago Fire.

Chicago P.D. raad ik je aan om te kijken, vind ik echt super serie.
JanWillemK
JanWillemK 21 oktober 2015, 12:26
Chicago Fire, PD en Med. Een Dick Wolf liefhebber neem ik aan? Leuk! Vind zelf Law & Order wel leuk om te kijken van hem.
Ik heb seizoen 1 van Chicago Fire toen afgekeken en moet eigenlijk weer verder gaan maar er zijn zoveel series die ik volg dat dit even op zich moet laten wachten. Ik ging er eerlijk gezegd ook niet vanuit dat de serie zolang op de buis zou blijven.
Inna1989
Inna1989 21 oktober 2015, 12:48
Law & Order kijk ik niet, ik kijk alleen Law & Order: SVU als er een crossover is met Chicago Fire, P.D. en nu ook straks met Med.
Blijkbaar doet Chicago Fire het erg goed, ben ook blij dat er een vierde seizoen is en ook van start is.
Log in om een reactie achter te laten