Only Fools and Horses

8.1 / 10
22 min
Comedy
Volg deze serie
8.1 / 10
9seizoenen/64afleveringen/1981 - 2020 
NetwerkBBC One
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:22 min19812020 (Beëindigd)
Genres:Comedy
Netwerk:BBC One
Only Fools and Horses is een Britse komedieserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 8 september 1981.

Jason speelt Del (Derek) 'Boy' Trotter, een niet altijd even eerlijke scharrelaar. Ze verkopen en kopen zo'n beetje alles dat los en vast zit. Zijn 13 jaar jongere broer Rodney (Lyndhurst) is even naïef als dromerig en idealistisch. De beide broers delen een flat in een buitenwijk van Londen en rijden in een aftandse gele auto (Reliant) met drie wielen. In de eerste drie seizoenen woont 'Grandad' (gespeeld door Lennard Pearce) bij hen in. Als Pearce tijdens de productie van het vierde seizoen plotseling sterft, wordt hij vervangen door Buster Merryfield. Merryfield neemt de rol van oom Albert aan, de broer van Grandad. Hij komt, na een valse start, bij de Trotters inwonen. Albert zat gedurende de Tweede Wereldoorlog bij de Britse marine en lijkt voor elke situatie wel over een anekdote te beschikken die altijd begint met de woorden During the War...

De meeste afleveringen draaien om de handel die Del aankoopt en van plan is met winst weer door te verkopen. Vaak mankeert er wat aan of is het gestolen. De serie werd geschreven door John Sullivan en bevat vaak verrassende humor en is dan ook al vaak onderscheiden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 7
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 8
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 8
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 9
Seizoen 5
Seizoen 6
0 / 8
Seizoen 6
Seizoen 7
0 / 10
Seizoen 7
Seizoen 8
0 / 3
Seizoen 8
Seizoen 9
0 / 3
Seizoen 9

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Only Fools and Horses.

Vergelijkbare series

The Simpsons
2 stemmen
Rock & Chips
2 stemmen
Friends
1 stem
Only Fools and Horses