One Tree Hill

8.4 / 10
43 min
Drama, Sport
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Einde One Tree Hill nu echt in zicht

Voor alle fans die er bang voor zijn dat het aankomende negende(!) seizoen echt het laatste seizoen zal gaan worden, is er slecht nieuws. “Zoals het er nu naaruitziet, zullen dit de laatste 15 afleveringen worden,” aldus CW directeur Mark Pedowitz. “Zeg nooit nooit, want je weet nooit wat de toekomst gaat brengen, maar met Mark Schwahn hebben we besproken dat dit de laatste 13 afleveringen zullen gaan worden.”

Pedowitz wist verder ook te melden dat, als het aan hem ligt, Gossip Girl niet hoeft te vrezen voor het einde.

Ook voor de Supernatural fans had Pedowitz goed nieuws. Het aankomende zevende seizoen, zal zer waarschijnlijk nog niet het laatste zijn, van deze populaire serie.
Vorige aflevering
One Tree Hill
One Tree Hill
09x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
De serie ging vorige week in première op TNT en is vanaf vandaag, 25 mei, ook wekelijks te zien op Netflix.
Vandaag, 12:00
2
Adult Swim heeft alsnog een tweede seizoen bestelt voor Tuca & Bertie, nadat Netflix de serie vorig jaar na één seizoen cancelde.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ heeft bekend gemaakt dat de Amerikaanse dramedyserie Little Voice van Sara Bareilles in juli in première gaat bij de streamingdienst.
Vandaag, 10:00
Datums, nieuwe series, gecancelde en vernieuwde series, het kwam deze week allemaal aanbod. Heb je dit of ander nieuws gemist bekijk hieronder het overzicht van de week van 18 tot en met 24 mei.
Vandaag, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. 
Gisteren, 16:00
2